Gazza ak ćeš plejku prodat za dobre pare, kupi si Samsungov tablet Tab S5e.
Stvarno je genijalan.

Tzereen daj Tze nemoj me zajebavat

😂
    😁
    1 / 2
    Taj tablet je stvarno vrhunski,a ja u minusu da boli glava imam 500 slim i jedno 15-20 igri,ak dobijem 1200 bit ce dobro. Fenix premjesti ovo negdje ak smeta

Gazza znam, znam. Nije jeftin. Sorry. 😀

Samo dajem savjet, ako možeš ušparat. Mene je oduševio i preporodio. Gledat Netflix i Youtube na njemu je čudo!
      A vjerojatno će za crnog petka bit u pola cijene.

Tzereen
        Usparat cu ja,zato i prodajem ps4 jer picim u nizozemsku iza 1.11, pa da ne poludim tam bez iceg uzet cu taj neki jeftiniji tablet,a kasnije stize prava pila i ps5 i svasta nesto 😁

11 dana kasnije

Kingdom: Classic free na Humble Bundle.

10 dana kasnije
        11 dana kasnije

Ako netko želi Scum ili nešto od CroTeam-a (uglavnom se to dijeli) može doći na Reboot Discord gdje se dijeli tijekom ovog game week-a: https://discord.gg/hRaWjEQP

18 dana kasnije

znaci Gears 5 je 10€. kradja!

Yes, i ja kupio ranije danas. Dobar deal, 75% sniženo.

Ja ga imam prek gamepassa kao i hrpetinu ostalih PC igara (i sve xbox igre). Vrhunska igra

10 dana kasnije

Uzeo par stvari na ovom saleu (iz nekog razloga uopće nije izlistalo na news feedu), ali tek sad sam skužio da AoE2: DE teži "samo" 30 GB. Just great, nadao sam se da barem ovo ne treba skidati sedam gladnih godina preko bakra.

chono7 Vjeruj mi, ne pomaže, imao sam i to ovdje. Signal je minimalan, tako da lovim i slabije od ovih 7 Mbps. Možda ako 5G postane dostupniji, ali ovako piši propalo od bržeg.

19 dana kasnije

Bomber Crew free na Humble Bundle-u.

mjesec kasnije
          12 dana kasnije
          14 dana kasnije

Red Wings: Aces of the Sky free

13 dana kasnije
          22 dana kasnije
          4 dana kasnije
          6 dana kasnije
          5 dana kasnije
          11 dana kasnije

Jeste kupovali nešto u zadnje vrijeme na Steamu? Danas ubacim par igara, ukucam podatke (Visa preko žiro računa) kao inače i sad me traži mToken ili mBanking key/nešto. mToken je valjda nešto do čega mogu doći jednokratnom naknadom, ili mi je barem tako iskočilo, pa ajde, uzet će se ako već moram. Ali kao da dosad nije bilo dovoljno sigurno, stvarno ne znam...

Zero Mislim da je to nedavno (u zadnjih godinu dana) dodano kao provjera kod kupovine online direktno preko Vise. Ja koristim PayPal za kupovinu jer mi je praktičniji.

Zero nisam u zadnje vrijeme, isto kupujem preko visa ziro racuna, ali ako si erste, mene zovu vec mjesec dana da moram po m token (prije sam se prijavljivala sa display karticom) jer prelaze na george od 30.6 pa mozda je to. Morat ces u banku ko ja, ja odgadjam ali morat cu i ja jer necu moc uc u george bez m tokena.

Sve kartice će sad zahtijevati dodatnu autentifikaciju za potvrdu transakcije. Ne samo Visa.

oxi Ja sam u PBZ-u pa neću ući u Georgea već u nešto drugo. Baš smola, ali ako nema druge...

Pa mislim da vam je svima korisno imati mobilno bankarstvo vaše matične banke. Ne bi trebao biti neki veliki trošak, a imaš sve na dlanu.

Tzereen

Nemogu zamislit više bez mobilnog bankarstva! Zadnjih četiri godine samo to i koristim.
                Kupovina, prebacivanje novaca, plaćanje računa, pregled stanja, kredita, uplate, prebacivanje....

Brijac Pa ne, u suprotnom ne bih sad imao problem s obzirom da mi je na kraju iskočio "savjet" od povezane usluge s PBZ-om kako moram otići do banke to srediti ako želim dovršiti kupnju.

Evo, uzeo danas mToken pa sam dovršio kupnju jer je Steam sejvao transakciju zbog "greške". Inače je mToken u banci 50 kn jednokratno btw.

Zašto ne koristite PayPal lol?

Zero molim??????
                    Edit: pa daj si napravi internet bankarstvo, neces valjda u banku placat 50 kuna svaki put kad budes kupovao nesto

oxi Ma ne, kad skineš aplikaciju i središ sve sigurnosne kodove to je onda to, nema opet kupovanja mTokena, imaš ga za stalno. A internet bankarstvo su mi nudili, 3 mjeseca besplatno, potom 12 (ili tako nešto) kn mjesečno.