Steam
Kingdom: Classic free na Humble Bundle.
https://www.eurogamer.net/articles/2020-11-14-steam-beta-adds-support-for-ps5-dualsense-controller
Nadam se da će uskoro omogućiti i napredne značajke DualSensa.
Ako netko želi Scum ili nešto od CroTeam-a (uglavnom se to dijeli) može doći na Reboot Discord gdje se dijeli tijekom ovog game week-a: https://discord.gg/hRaWjEQP
znaci Gears 5 je 10€. kradja!
Yes, i ja kupio ranije danas. Dobar deal, 75% sniženo.
Ja ga imam prek gamepassa kao i hrpetinu ostalih PC igara (i sve xbox igre). Vrhunska igra
Best of Steam 2020
Uzeo par stvari na ovom saleu (iz nekog razloga uopće nije izlistalo na news feedu), ali tek sad sam skužio da AoE2: DE teži "samo" 30 GB. Just great, nadao sam se da barem ovo ne treba skidati sedam gladnih godina preko bakra.
Bomber Crew free na Humble Bundle-u.
- Uređivano
Besplatan je do 10.03.
Free
- Uređivano
Red Wings: Aces of the Sky free
- Uređivano
Steam misli i na nas
- Uređivano
Popusti na japanske igre na Steamu
Jeste kupovali nešto u zadnje vrijeme na Steamu? Danas ubacim par igara, ukucam podatke (Visa preko žiro računa) kao inače i sad me traži mToken ili mBanking key/nešto. mToken je valjda nešto do čega mogu doći jednokratnom naknadom, ili mi je barem tako iskočilo, pa ajde, uzet će se ako već moram. Ali kao da dosad nije bilo dovoljno sigurno, stvarno ne znam...
Zero nisam u zadnje vrijeme, isto kupujem preko visa ziro racuna, ali ako si erste, mene zovu vec mjesec dana da moram po m token (prije sam se prijavljivala sa display karticom) jer prelaze na george od 30.6 pa mozda je to. Morat ces u banku ko ja, ja odgadjam ali morat cu i ja jer necu moc uc u george bez m tokena.
Sve kartice će sad zahtijevati dodatnu autentifikaciju za potvrdu transakcije. Ne samo Visa.
Pa mislim da vam je svima korisno imati mobilno bankarstvo vaše matične banke. Ne bi trebao biti neki veliki trošak, a imaš sve na dlanu.
Evo, uzeo danas mToken pa sam dovršio kupnju jer je Steam sejvao transakciju zbog "greške". Inače je mToken u banci 50 kn jednokratno btw.
Zašto ne koristite PayPal lol?