Eco odlucio se i ja prijavit na ovaj FFA gaming forum u zudnji za zanimljivim raspravama i gamerskim druzenjima. Imam 24 godine, zivim blizu Splita, trenutno sam na brodu pa igram samo PS Vitu, trenutno ponovno prelazim Wolf Among Us koji ima brutalnu pricu. Obozavam igre, igram od kad sam se rodio, to jest od nekih 5 godina. Obozavam sve vrste igara osim MOBA igara poput LoLa i Dote, jednostavno nisu moj dir. Neke od najdrazih igara su mi Vice City, GTA3, Alien Isolation, Life is Strange, Far Cry 3, Mirrors Edge, Age of Empires 2 itd.. Ma iskreno svaka igra koju uzmem u ruku i igram je duze vremena mi postane top, al eto ovo su neki naslovi koje bi svakome preporucio da odigra. Eto, to je vise, manje to. Dobrodosao ja.

Inace sam clan HCL i CSR foruma pa me mozda neko zna i od tamo. Pozdrav.

Dobrodošao! Za sve preporuke indie igara slobodno se javi članu viper89

preporucam ps + pretplatu i spreman si

welcome

Zivio dozivotno.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Dok sam imao PS4 uvjek sam imao PS Plus pretplatu, sad mi ni nije bas potrebna posto ne igram nista online na Viti, a besplatne igre i nisu Bog zna kakve.

Dok sam imao PS4 uvjek sam imao PS Plus pretplatu, sad mi ni nije bas potrebna posto ne igram nista online na Viti, a besplatne igre i nisu Bog zna kakve.
Baš me zanima kak će Master ovo objasnit, kak je ovaj nasjeo na moje gluposti ako nije bio na forumu?

Baš me zanima kak će Master ovo objasnit, kak je ovaj nasjeo na moje gluposti ako nije bio na forumu?
Zar ti nije dotični na ignore listi?

Haha bas sam to htio napisat.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Budete mi prepričali.

dobrodosao!! i uzivaj na forumu

Dok mulac buz  shvati.... Čitaj što je napisao!!!! IMAO je pretplatu na PS4 dok GA JE IMAO, dakle, sudeći po njegovom, igre su mu valjale. Ima PSV koji NEMA jednake free igre ko i PS4 zato ( iako neke su i cross-buy ) i više nema pretplatu. A i ponuda free igara baš i nije bog zna šta na PSV. Shvaćaš? Što si pokušao napraviti, nije mi jasno. Mene si prozvao bez ikakvog razloga, a stavio si me ma ignore.LOL Neverovatno kako jadan možes biti.

Nek buzu to neko prepriča.

Dobro došao, bartule!! :

Još jedan Vitalac je uvijek dobrodošao, nema nas puno, al smo... ;)