ludi_milesio21 Dobroooo samo zajebancijaNaravno,treba toga uvijek,valjda se nece naljutit,rendu bas volim zezati :)Sent from my iPhone using Tapatalk
Chaky Dobroooo samo zajebancijaNaravno,treba toga uvijek,valjda se nece naljutit,rendu bas volim zezati :)Znati ces kad dode
ludi_milesio21 Dobroooo samo zajebancijaNaravno,treba toga uvijek,valjda se nece naljutit,rendu bas volim zezati :)Znati ces kad dode Hahaha ,naravno svi su pozvani :)Sent from my iPhone using Tapatalk
Deadwalker Zajebavam se, al' kod EA-a me više ništa ne bi čudilo :)Kaj veliš na mjesečne free DLC-ove u Titanfallu?Da su ih odlučili naplaćivati, sigurno bi imali vrhunske prodajne rezultateEvo prikladniji naziv igre: Pilotfall
viper89 O cem pricate, ekipa najnormalnije koristi titane. Valjda vas spaja sa njubarama poput vas a i nije nista lose ako necete titane, igrajte pilots mode ili jos bolje ovaj livefire. Full napeto i jedan life samo. Hrpetina modova, mapa i sve besplatno. Sta ocete vise.
Deadwalker Vidiš, mislio isprva ubaciti nekakav trash "bilo je jače od mene" hešteg, no onda bi gunner bio uskraćen za novu dozu neprocjenjivog Weky sarkazma.Kada smo već kod godina, možda da probaš sa sličnom godinom (plus / minus koja)? Kaže mi da internet treba natrag svoje forumske trolove.
gunner Vidiš, mislio isprva ubaciti nekakav trash "bilo je jače od mene" hešteg, no onda bi gunner bio uskraćen za novu dozu neprocjenjivog Weky sarkazma.Kada smo već kod godina, možda da probaš sa sličnom godinom (plus / minus koja)? Kaže mi da internet treba natrag svoje forumske trolove.Aj bas ti hvala sto mislis na mene. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Deadwalker Incidenti su još ok.Darwin s druge strane više ne počiva u miru, nešto očito nije u redu s prirodnom selekcijom.
wolf Zvao je i Durex. Ispričali su se zbog incidenta zvanog Deadwalker.Ima si boljih, ovo je previse izforsirano...
dondraper Sta ocete vise.Hoću topic na forumu za zajedničko igranja Titanfall 2!Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
gunner Ovaj horde mode je dost jeben.Da, kad dijelis baterije okolo. ))Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk