Ususret najvažnijem gaming događaju u kojem sve glavne face gaminga dolaze pokazivati ono najbolje što nude, prikazujemo naša očekivanja, želje, mokre snove....
Naša očekivanja za E3 2017
Chono7 super mokri snovi!
u mojoj verziji bi pajser pao GabeNu na glavu.
Vjerujemo kako ni 2017. neće biti iznimka pa evo kakve su želje i očekivanja redakcije FFA
Otkad je Marksman član redakcije?
Saradnik.
Inače, zaboravio sam Spidermana napisati. Mislim da ce Sucker Punch razvaliti.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Iskreno najviše me zanima koliko će Sony podržat PSVR. Sve ostalo što se već trebalo dogodit se dogodilo (Last Guardian, Persona 5, FFXV, itd.) Još detalja za Gran Turismo i potencijalno novi From Software IP (sumnjan da će se dogodit BB2) bi bilo lijepo, ali ne očekujem ništa pretjerano bitno. Što i nije loše jer prostora za nešto novo i divlje ima.
Microsoft i Nintendo lol koga briga
Microsoft i Nintendo lol koga brigaMene.
Novi SMT i Xenoblade izlaze za Switch te remake Strange Journeya za 3DS, to valjda znaš.
Realno
SONY
The Last of Us Part II - očekujem da konfa završi sa gameplay trailerom za TLOU II
Death Stranding - trailer / gameplay
Sucker Punch - najava novog IP-a
Spider Man / Detroit / God of War / GT- sve gameplay traileri (približni datumi izlaska za sve igre, 1 ili 2 ove godine)
Uncharted The Lost Legacy - gameplay
FFVII remake - gameplay trailer
Ni No Kuni - iako bi ovo moglo na TGS-u završit da FFVII dobije punu pažnju
1 Mega najava - Third Party igra
VR - igre i pad cijene (također i konzole)
MS
Scorpio izlazi već 9/10 mjesec
cijena - 449.99$ ~ 499.99$
Nova Forza
Tease za novi HALO
Crackdown 3 gameplay
Novi Assassins Creed - Scorpio Gameplay
State of Decay 2 - gameplay
KI2
MS najavljuje jednu ili više scorpio ekskluziva
NINTENDO
Super Mario Odyssey
Zelda DLC
Najava nove VELIKE Metroid igre
Xenoblade 2
nešto Pokemon
Smash ?
Resident Evil 2 Remake - očekujem RE2R 100 % na ovom E3-u samo je pitanje gdje će ga najaviti
Ostalo - Tomb Raider 3, CoD WW2, Star Wars igre, Far Cry 5, South Park.. itd.
Teško
Sony - Sony radi na novoj MGS igri ( Kojima ima prste u tome ), povratak stare franšize (J&D, Timesplitters, MediEvil)
MS - Scalebound nije otkazan, igra je Scorpio ekskluziva, Lost Odyssey 2
Nintendo - najava velike Pokemon igre za Switch, Donkey Kong 3D, Super Mario Galaxy 3
SE - Chrono 3 , Final Fantasy XVI , nova Parasit Eve igra,
CAPCOM - Dino Crisis Reboot
VALVE - HL3, Portal 3
UBISOFT - Beyond Good & Evil 2
CD PROJECT RED - Cyberpunk 2077 (rekli su da neće pričati ove godine o igri :( )
Novi(stari?) SMT se čini nije Switch ekskluziv, a kad sam čuo da za Strange Journey nema Kaneko arta i dodaju neku waifu tipa Metis iz FES, ne diže mi se, hvala. Ninty realno nema ništa zanimljivo. Najavili su pobogu Mario i Rabbids kao hajlajt, isuse, ono.Microsoft i Nintendo lol koga brigaMene.
Novi SMT i Xenoblade izlaze za Switch te remake Strange Journeya za 3DS, to valjda znaš.
Kingdom Hearts 3! Square mora prikazati KH3 ili će serijal u potpunosti otići u zaborav.
Već ionako kruže glasine o ponavljanju Versus XIII sudbine.
Volio bih vidjeti i datum izlaska Ni No Kuni II.
I naravno, datum izlaska Lost Ordera... to bi bilo ostvarenje mojih snova.
A sada ono nerelano, ujedno i najzanimljivije!
Najava novog platinumovog IP-a (kad već sanjamo, jel).
Najava Matsunovog povratka u Ivalice!
Bayonetta 2 dolazi na PS4 i istovremeno najava trojke :
I najveći wet dream od svih, ostvarenje Kamiyinih riječi i najava Okami II.
Toliko od mene braćo moja, idem još malo sanjat!
Novi(stari?) SMT se čini nije Switch ekskluzivaprvi dio: Zanima me kako si došao do tog zaključka.
kad sam čuo da za Strange Journey nema Kaneko arta i dodaju neku waifu tipa Metis iz FES, ne diže mi se, hvala.
drugi dio: Zvučiš pomalo edgy, frende. Nadam se da je u pitanju samo neki prolazni ničim izazvani Nintendo hate trend, a ne nešto što si pokupio na najvećem okupljalištu Ponyja i SJW-a, NeoGAF-u. :(
Njega Insomniac pravi, no.
Inače, zaboravio sam Spidermana napisati. Mislim da ce Sucker Punch razvaliti.
Insomniac da. Sto znaci Sucker Punch nova igra na E3-u.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Novi Infamous? Pls no
Cekan malo gameplaya od novog gowa, mass effect trilogy remaster, tlou 2 i ff vii gameplay
Novi Infamous? Pls noSucker Punch radi na novom IP-u.
Cekan malo gameplaya od novog gowa, mass effect trilogy remaster, tlou 2 i ff vii gameplay
To su rekli I prije second sona.
Ja se nadam da ce Tzereen pogoditi
prvi dio: Zanima me kako si došao do tog zaključka.Unreal engine i da ga izdaju na samo jednoj platformi? Moš mislit.
drugi dio: Zvučiš pomalo edgy, frende. Nadam se da je u pitanju samo neki prolazni ničim izazvani Nintendo hate trend, a ne nešto što si pokupio na najvećem okupljalištu Ponyja i SJW-a, NeoGAF-u. :(
Nije Nintendo hate nego mi stvarno nemaju ništa ponuditi. Sve mogu emulirat preko CEMU, Switch mi je beskoristan jer već iman PS4+Vita kombo sa hrpom igara na beklogu, a ništa osim Zelde ne izgleda zanimljivo. Strange Journey se ne bi smio dirati, rađe bi da naprave nešto novo. Nemoj me vrijeđati da idem na GAF, đizs krajst, znaš me dovoljno dobro valjda!
To su rekli I prije second sona.Pa tako je i ostalo.
Volio bi da najave novi TES ostalo što me zanima je već najavljeno... :)