Mislim da je i DA bio besplatan na Originu jedno vrijeme. Ja nisam žurio jer imam već original, ali da mi netko ponudi takvu igru, trkom bi se išao registrirati. Ipak je to posljednji vrhunac Biowareove stare RPG škole.
DA: Origins i Mass Effect 2 su posljednje igre BioWareaove "stare škole". Tako da ih u bilo kojem slučaju vrijedi odigrati, samo što je Origins baš tipičan PC-like RPG koji se jedino na konzolama pojavio zbog EA-ove akvizicije. Tako da ne vjerujem baš kako je port sjajan, odnosno vjerojatno je puno veći gušt to odigrati na kompu :)
Al' nije bedast MS - 8 godina staru igre poklone ljudima koja se već ranije mogla besplatno dobiti i ponuda igara je super :)
S druge strane, Sony forsa indie naslove među kojima sigurno ima super novih iskustava, al jbg, nije ih radio razvikani studio i nisu AAA produkcije pa su to bezvrijedni "indijanci" :)
Ok, zna biti zbilja raznih smeća koji se dijele tek toliko, no AC3 ili Watch Dogsi su samo more of the same što igramo zadnjih 10 godina valjda.