Nakon 10+ godina što sam mislio da je izgubljen… Ladies and gentlemen, we got 'em.

Preživio desetljeće u vreći na tavanu (šufitu) na Cresu, preživio i put do Rijeke, highlight svakog mog ljeta kao dijete, spasitelj od dosade još u doba kad nije bilo interneta na selu, uz PSOne, moj uvod u širu gaming sferu, još prije nego što sam imao interneta na kompu…
Još se sjećam kad sam tek došao na forum pa sam pitao za emuliranje Xboxa samo radi Forze Motorsport, e sad imam nešto bolje, vrijeme leti hehe
Halo 2, Forza Motorsport, Splinter Cell, Rainbow Six 3, Rayman 3, Sphinx and the cursed mummy i još masu igara koje sam imao sreću zaigrat kao klinac sva ta sjećanja mi se vraćaju…
Očekivao sam da ću morat ponovno obnovit cijeli library i u narednim tjednima će mi biti projekt (samo kad bi pritisak od faksa malo popustio uf), već sam kupio RCA-to-HDMI Converter s upscaleom do 1080p, donekle mutno na 1440p monitoru ali radi!
Još moram smislit kako ću riješit problem sa zvukom (jer ga uopće nema lmao) a da ne moram kupit cijeli tv sa njuškala ili neš… Ali projekt je dobro počeo, looks promising!

Zaboravio sam koliko su shiny i šareni bili ti gumbići hehe