Zna li iko prtljati sa ovim mail klijentima?
Thunderbird, Outlook itd. pitanje
Sto bis postavljao? Pop3 ili Imap?
Sto bis postavljao? Pop3 ili Imap?Chono7
Ima i veze s tim. Kak napraviti osobni mail bez upotrebe maila od ISP-a? Pokusao sam napraviti u nekoliko navrata, al nije islo. U cemu je caka?
Pa osnovno je da imas zakupljen prostor na nekom serveru i tamo podignes neki od mail servisa.
Pa osnovno je da imas zakupljen prostor na nekom serveru i tamo podignes neki od mail servisa.Znači ništa se ne može bez ISP-a, a?
Pa pristup internetu moras imati da bi mail radio, to svakako.
Chono7
Evo, probao sam ovako na EM Clientu
mail : ps2ffa@master.hr
pop3 : mail.master.hr
smtp : mail.ht.hr
Neće proć testove. Što tu ne valja? Možda broj porta il sigurnosni SSL/TLS protokoli?
Znaci pop3 ili incoming adresa mora biti adresa domene tvog emaila koji si otvorio, a izlazni odnosno SMTP mora biti od t-coma, a koliko sam vidio krivo si napisao.
Ta t-com ti je: mail.t-com.hr s defaultnim portom kojeg stavi
Znaci pop3 ili incoming adresa mora biti adresa domene tvog emaila koji si otvorio, a izlazni odnosno SMTP mora biti od t-coma, a koliko sam vidio krivo si napisao.za T-com je .ht, .t-com je prije bio. Ima na njihovoj stranici. Tak mi stoji u Thunderbirdu. Imao sam prije problema kad sam sa prijašnjim mailom od njih koristio za SMTP t-com. Nije htjelo radit. Pa su rekli da su promijenili u .ht
Ta t-com ti je: mail.t-com.hr s defaultnim portom kojeg stavi
https://faq.hrvatskitelekom.hr/pages/category.xhtml?question=201
Ne, prije je bio ht... Sada je t-com
Ne, prije je bio ht... Sada je t-comPa piše ti na njihovoj stranici.
Di? Na onom faqu iz 2014.? Jesi tvrdoglav to je nevjerojatno. Radim s time svaki dan, ako ti znas bolje onda super, napravi s HT..
Di? Na onom faqu iz 2014.? Jesi tvrdoglav to je nevjerojatno. Radim s time svaki dan, ako ti znas bolje onda super, napravi s HT..Uh..... Prošle godine u 8. mj. dobio sam novi mail od njih jer sam si uveo drugi tip veze. Kad sam radio novi mail, koristio sam .t-com za SMTP. Nije radilo. Zvao sam ih i rekli da stavim .ht. I onda proradilo.
Meni u firmi i kod svih korisnika stoji mail.t-com.hr i radi
Riješio. Da, i na kraju za odlazni ide .ht za SMTP
Vostalom, hvala, ko da jesi.
Ide i jedan i drugi jos uvijek
Ide i jedan i drugi jos uvijekA nek ide.