I evo ispali su, potpuno zasluženo, fw je puno više pokazao od clg-a danas. Ništa od riven za mene
League of Legends
I evo ispali su, potpuno zasluženo, fw je puno više pokazao od clg-a danas. Ništa od riven za meneHahaha a stvarno flash wolves je jucer igrao fenomenalno, dobro ne do te točke bez grešaka ali eto bili su najbolji kad je trebalo. Drago mi je da CLG nije prošao jer onog Doublelifta ne mogu smislit kao osobu koliko god je dobar adc.
Zato danas odmah na pocetku dana poslastica SKT v EDG i onda ostatak sve očiti rezultati, jedino da H2K ne pomrsi racune SKT i EDG ali tesko.
I mala promjena kod LGD-a
http://www.newsoflegends.com/index.php/lgd-to-start-flame-in-place-of-acorn-2-47687/
Ljudi na redditu malov previše očekuju od Flamea ,a vjerojatno većina nikad nije pogledala jedan game od Flamea kad je bio na vrhuncu(s2/s3)iako je Flame vjerojatno najbolji top laner svih vremena još od kad je tp prvi put ušo u metu Flame je bio sve lošiji i lošiji jer je njegov stil igranja dominacija u laneu ,1v1(sa ign ,a ne tp) i bolesno farmanje u kojem bi ostavio protivnka 100 cs-a iza sebe aka Flame horizon.
Nije igro puno ove sezone u lpl-u iako u summer splitu je igro sve bolje i bolje ,a i ova meta bi mu trebal odgovarat.
Ljudi na redditu malov previše očekuju od Flamea ,a vjerojatno većina nikad nije pogledala jedan game od Flamea kad je bio na vrhuncu(s2/s3)iako je Flame vjerojatno najbolji top laner svih vremena još od kad je tp prvi put ušo u metu Flame je bio sve lošiji i lošiji jer je njegov stil igranja dominacija u laneu ,1v1(sa ign ,a ne tp) i bolesno farmanje u kojem bi ostavio protivnka 100 cs-a iza sebe aka Flame horizon.Darius sa igniteom, dobiven lane lako, ali tim kaska ako nema tp, tako da ce morat na TP, ali eto bit ce mi drago vidit ako ce ista pomocI LGD-u, i kako ce reagirat nakon 0-3
Nije igro puno ove sezone u lpl-u iako u summer splitu je igro sve bolje i bolje ,a i ova meta bi mu trebal odgovarat.
BKT Rengar i Cinderhulk... Drago mi je što su na kraju izgubili.
BKT Rengar i Cinderhulk... Drago mi je što su na kraju izgubili.Šteta baš sam se ponadao, Thresh je gadao nenormalne hookove, i onda zadnjih par nije ni one najjednostavnije mogo pogodit, ali ajde bilo je dobro dok je trajalo jer da su izgubili mislim da bi se ovi pojeli i H2K bi ih ubio, ali sad mislim da ce EDG ubit H2K.
Tresh je gađao nemoguće, i jedini po meni najbolje odigrao u njihovom timu. Early su odigrali savršeno, no mid i late game nisu nikakav imali pogotovo sa tank Rengarom, i Dariusom koji skoro nije bio niti jednom u važnom TF-u.
SKT!!! <3
LORD FLAME !!!
Onaj triple na top-u kad kresne amazing sa sjekirom na kraju
LORD FLAME !!!Ajde makar jedan win , mozda i TSM dobiju ako nastave kao zadnji game, ako ništa da ne bude totalna sramota mogu zavrsit kao treci
Onaj triple na top-u kad kresne amazing sa sjekirom na kraju
Taj zadnji interview sa Dyrusom. Tear fully stacked.
Taj zadnji interview sa Dyrusom. Tear fully stacked.Sljedeće sezone dolazi Flame kao zamjena?
Idemo vidit dal ce Fnatic kopirat CLG, ne bih volio, ali AHQ je svoj prvi gejm dobio, bit ce svega
Apsolutno uništenje C9a.
Apsolutno uništenje C9a.Da znaci otvorim novi tab na Chromeu, ono vec 6 killova palo, znaci bas pun gas gazenje
Clown 9 living up to the expectations
Clown 9 living up to the expectationsHah stvarno onaj stomp od Fnatica, i onda AHQ ne bi me cudilo ni da ih IG dobije, sve veće šanse da nijedan NA tim ne prode dalje, a tih 3-0 je izgledalo tako lijepo Ajmo Fnatic dalje
Konacno su rookie i kakao odigrali brutalno...neam pojma zakaj nisu igrali sa ovim timemom od pocetka lik je miljama ispred kida...
Konacno su rookie i kakao odigrali brutalno...neam pojma zakaj nisu igrali sa ovim timemom od pocetka lik je miljama ispred kida...Kinezi počnu igrat kad ispadnu iz turnira
Turnir bi bio daleko kvalitetniji da nije bilo guranja tolkih promjena u zadnja 2,3 patcha,a ovak red side mora uvijek imat iste banove jer inace ce bit silovani od strane broken smeca poput mordea i gp-a i to totalno uništava p/b fazu.
FNC v AHQ vrhunski game, rađe bi vidio AHQ da prode dalje, adc im je zvijer.
EU > NAŽao mi je jedino C9. Nisu trebali na takav način ispasti, no s druge strane su sami sebe pobjedili. To je ono kad opušteno uđeš u meč... I jako zanimljivi ždrijebovi četvrtfinala. Navijam za SKT i želim da oni uzmu Worldse jer ruku na srce, teško da ostali mogu iznenaditi, pogotovo kad su na svim pozicijama strašni. Makar su iznenađenja uvijek moguća i bit će ih sigurno.
Ima neko nekakav link za ovaj novi nerf koji će Riven dobit?
EU > NAŽao mi je jedino C9. Nisu trebali na takav način ispasti, no s druge strane su sami sebe pobjedili. To je ono kad opušteno uđeš u meč... I jako zanimljivi ždrijebovi četvrtfinala. Navijam za SKT i želim da oni uzmu Worldse jer ruku na srce, teško da ostali mogu iznenaditi, pogotovo kad su na svim pozicijama strašni. Makar su iznenađenja uvijek moguća i bit će ih sigurno.A eto obilo im se u glavu tih 3-0, ali makar su protiv IG mogli uzet win, ali eto, stvarno su imali skoro uvijek iste pickove, mal champion pool kod svakog igrača i eto, ljudi jednostavno skuze sve cake i zgaze te sljedeci tjedan.. A da i inace mislim da ce SKT pobjedit sve, volio bih Fnatic vidit u finalu s njima, pa šta bude bude, nek bude epskih 5 gameova
Ima neko nekakav link za ovaj novi nerf koji će Riven dobit?Runic Blade (Passive) changed to:
"Riven's abilities charge her blade, causing her next basic attack to deal an additional physical damage. If Runic Blade damages an enemy champion, Riven gains 20 Edge.
Riven's damage is increased by up to 10% based on how much Edge she has. If she hasn't gained Edge in the last 10 seconds, Riven begins to lose her Edge at the rate of 10 every second.
Blade of the Exile (R) - Instead of increasing damage based on missing health, Wind Slash now consumes all Edge on use and increases in damage based on that.
0 Edge = minimum damage & 100 Edge = the maximum damage.
Odustali su od ovog za sad, planiraju testirat ponovo nakon sljedećeg patcha.
https://youtu.be/rBMuDi_xzMQ
Farewell Dyrus... Thank you for everything! <3
/cutNisam fan TSM-a ali cijenim svakog pro-a koji je kao on ostavio takav utisak u samoj igri i utjecao na poboljšanje same igre, pogotovo onaj intervju sa Sjokz kada je odigrao zadnji gejm, šteta da mu ekipa nije poklonila makar prolaz iz grupe ali eto događa se.
Farewell Dyrus... Thank you for everything! <3
Pozdrav Dyrone! :
Buhu koje žalopojke oko dyrusa...lik je igrao u regiji di su najlošiji top laneri i nikad nije dominirao.
Prije su ga carryali regi,chaox i xpecial ,a sad ga carrya bjergsen.
Kad god bi došo na internacionalni turnir europljani ,kinezi ,a pogotovo koreanci bi ga silovali u laneu tolko da bi bio useless ostatak matcha.
Da nije igro u tsm-u nikog nebi bolio cock za njega...
dom brutalan kao inače. nemaš srca
dyrus je bog! šmrc
sva sreća pa ne pratim lol scenu jer me boli qrac tko gdje igra
http://youtu.be/uVEy0lf_23U
btw kt vs koo vec sad najbolji cetvrtfinale i još monte i doa castaju
Mislim da su prva tri bila jednostrana iako da se onaj Game 2 Fnatic v EDG nije igrao ponovno, bi EDG taj gejm dobio i mozda bi sve bilo drukcije.
Ipak mislim da ce KT kao i prethodnici dobit 3-0, ili 3-1 u najgorem slucaju. Tek se nadam da ce bit 5 Gameova u semifinalu, i to KT-FNC a SKT ce 3-0
Mislim da su prva tri bila jednostrana iako da se onaj Game 2 Fnatic v EDG nije igrao ponovno, bi EDG taj gejm dobio i mozda bi sve bilo drukcije.Imao si pravo oko rezultata, samo za krivu ekipu
Ipak mislim da ce KT kao i prethodnici dobit 3-0, ili 3-1 u najgorem slucaju. Tek se nadam da ce bit 5 Gameova u semifinalu, i to KT-FNC a SKT ce 3-0
Kt je napravio tolike greške u igri, a pustit fioru svaki put ih je dokrajčilo.
Hahaha iznenadilo me kad sam vidio 3-1 za KOO nisam pogledo zadnja 2 gamea nazalost ali eto ocito je ta fiora bila presuda iako znam da je i Viktor mid dobar pick za njih bio.
Da nema Amazing-a mislim da bi mozda Origen i dobio SKT ovako dok Faker ne igra, tip znaci dive-a 2nd tier turret 2 gejma zaredom i dok igra Evelynn covjeka jedinog uspiju solo pickat i ubit..
Soaz igra i gore od njega(tipicni soaz sa debilnim greškama cijelu svoju karijeru zasere sve dobro kaj napravi).
Peke,niels i mithy igraju dosta lošiji nego u grupi i protiv fw-a.
Skt sad može imat neke skrivene pickove i strategije sa fakerom i nitko ih nece saznat do finala
Soaz igra i gore od njega(tipicni soaz sa debilnim greškama cijelu svoju karijeru zasere sve dobro kaj napravi).Ma mislim da ce SKT ovo osvojit, moguce i bez izgubljenog gamea. Nema ni potrebe skrivat ista kad su timski nadmocniji od svih, a da ne spominjem individualno, ali da Soaz uzasno tilta, cim da 2-3 killa greske svugdje, ali mi ni Amazing nikako nije jasan kako ga je i TSM uzeo i Origen, bas mi je onako slab jungler, Svenskeren je za njega bog a i jos par ih ima dosta dosta boljih
Peke,niels i mithy igraju dosta lošiji nego u grupi i protiv fw-a.
Skt sad može imat neke skrivene pickove i strategije sa fakerom i nitko ih nece saznat do finala
SKT jednostavno prejak. Igraju odlično i na svim pozicijama su nezaustavljivi. Po meni od početka najveći favoriti za naslov.
Gotova europska bajka na Worldsima, šteta mislio sam da bi Fnatic mogao do finala ali izgleda da su Korejci i dalje svijet za sebe. Volio bih da baš ode 5 gameova finale, cijeli playoff nije bilo više od 4, a i mislim da bi moglo bit ako KOO nastavi igrati ako do sada, jer izgledaju fenomenalno.
Preseason 2016 crests the horizon
http://www.surrenderat20.net/2015/10/preseason-2016-crests-horizon.html
Pročitajte si sve lijepo, polako. Ovo je tek početak. Budu još oni svakim danom ažurirali. Neću ništa detaljno pisati, imate sve na onom linku. No ugl., značajno promijenjeni ADC-ovi (Kog, Graves i Quinn), ward sistem i mastery (dodani neki novi) itd.
Hype! :)