Znaš kaj, ne pratim skoro uopće LoL vijesti tako da ne znam što se događa, ali ovo je epic fail od njihove strane. Nije se igralo puno, ali meni je bio dobar za kraće gejmove te kao mod gdje mogu isprobati nove champione i buildove. ARAM meni osobno nikad nije bio previše drag, sve dosta ovisi o championu kojega dobijem, a ako dobijem lošega prisiljen sam izdržavati barem pola sata da se ne ubijem od dosade. Vidim da se dosta ljudi žali, LoL postaje dosadan, a još miču i modove gdje su se ljudi zabavljali i u customima (hide'n'seek i sl.). Ako umjesto njega ne ubace barem neki rotation sa onim unikatnim modovima to će biti baš bezveze. Čekaj, a što je bilo sa Twisted Treelineom? Koliko se taj mod igrao u usporedbi s Dominionom?
Nego, kad sam već tu, igra li se još LoL kod naše ekipe? Dom, giba, fensi, chufta itd...? Za vas par koji postate znam da igrate. Mene je potpuno prošla volja i uopće mi se ne da ni pratiti ništa, vidim izašao već odavno neki novi champ, po prvi puta mu ne znam ni ime.
Btw naletim na YT feedu još na Tricka kako spama Udyra, braćo moja mila, toliko je vremena prošlo, ja bi se roknuo da moram igrati 2-3 championa godinama.