Dobrodošli u galaksiju dobrih starih igara!

Forum nickname - GOG Galaxy nickname

Good Old Games postaje sve popularniji servis koji bi jednog dana mogao postati prava konkurencija velikanu Steamu, prvenstveno svojom non-DRM politikom. Uz FFA na GOG-u niste sami! Podijelite s nama svoje nadimke i zaigrajmo skupa. I'm hankerin' to play Gwent!

Lista članova:

• AlexY - Alexy
  • Chaky - Gobac
  • Chono7 - Chono7
  • crnisokol - crnisokol
  • Deadwalker - Deadwalker_HR
  • Zero - ZeroS-HR

Chaky - Gobac

Aj fino, neka se i tamo skupimo :)

Moj user: Deadwalker_HR

ZeroS-HR

Isti nick je i za Uplay, makar tamo i nisam aktivan. Još samo preostaje s vremenom napraviti accove za Battlenet, Origin i MS Store.

AlexY

Nije baš da sam često na Galaxyu u smislu chata, jer ga koristim isključivo za skidanje igara, ali Gwent mi se jako sviđa, samo, tko će sve to stić igrat...

Skoro pola FFA redakcije je izrazilo želju za Gwentom, a k tome je i cross platform s Xboxom One (valjda će biti i s PS4?). Bit će ljudi za taj naslov, heh.

Organizirat će se neka liga kako je Chono predložio, vrte mi se ideje po glavi.

Ja dobio invite još za closed betu, al' jbg, nisam stigao :(
Zato budem sada, ima nas

AlexY

Nije baš da sam često na Galaxyu u smislu chata, jer ga koristim isključivo za skidanje igara, ali Gwent mi se jako sviđa, samo, tko će sve to stić igrat...
Ide chat i preko web browsera.
Koliko znam trebao bi biti cross play na svim platformama. Te nazalost nikako ga se uhvatiti kako se spada. Previse sati ulozeno u HS, pa ispastaju druge kartaske igre.

Koliko znam trebao bi biti cross play na svim platformama.
Probat ćemo, isprobao sam na PS4 ali nisam imao nikakvu opciju da spojim PSN akaunt sa Galaxyem ako se dobro sjećam. Ne znam koliko je to Sonyu/M$-u u interesu.

Ako niste znali...
https://www.gog.com/connect

Ako povezete Steam s GoG, neke igre vam GoG pokloni, koje vec imate na Steamu.
Respect!