chono7 Nego sta! jedan protiv drugoga jedan maraton da skupimo karte. Dogovorimo se jos za termin. Jel se meni cini ili je Witcher sveukupno uzeo maha?
Fico Da, jako mi se sviđa što je CDPR napravio. Odličan marketing, a da pritom nisu žrtvovali ono što Witcher jest. Imali su viziju koju su dostavili te u isto vrijeme tu viziju predstavili svijetu i upoznali ih sa svojim prekrasnim svijetom. Internet luduje za Witcherom. :)
viper89 meni nije sjela ova verzija tj onih par partija sto sam odigrao u closed beti, mozda su promjenili igru sad. A bio sam lud za gwentom u main game, skupio bas svaku kartu i sve dodatne iz ekspanzija. dat cu sansu opet u beti
Fico Obavezno daj, poigraj se s deckovima i složi vlasititi build. Ovo je puno kompleksnija verziaj od one iz trojke, treba malo navikavanja, ali mene je itekako primilo.
sanzo U potpunosti su promijenili igru u odnosu na closed betu, mehanike igre, karte, sučelje, ovo šta su pokazali na streamu je skoro neprepoznatljivo tako da se isplati probat
Fico http://www.ffa.hr/forum/pc-gaming/lista-gog-galaxy-id-a-clanova/msg169037/#newAjmo PC-aši, da čujemo GOG ID i da zaigramo kad tad.