Predivan dan u multiplayeru.
7 partija od kojih sam prvih šest uvijek bio u top2 u svojoj momčadi, ali naravno svih 6 smo izgubili. Kreće sedma partija na mapi koju volim, igra se do 50, vodim 26-13, a moj score je 0-5. Partija završava našim porazom 48-50.
I šta se onda događa?
Rage quit.

7 dana kasnije

Pecanje je čisti luck based dio igre. Gledam na YT frajera koji veli da mu je za svaki rekord trebalo max 5 ulova određene ribe, dok evo meni treba oko 20. Jeem ti ma.

Sad kad sam završio priču mogu reć da me igra nije razočarala, priča je ok, mapa je dobra, dovoljno promjena da se ne misli kako igraš FC4. Pratio sam kako me igra navodila tako da ne znam jel se moglo možda recimo prvo riješit Faith ili Jacoba. Soundtrack je totalno nebitan u ovoj igri. Ok, možda je to malo pregruba ili kriva riječ, ali ja se ne sjećam niti jedne pjesme osim uvodne (moguće je i to kaj sam većinom vozio quad ili helić, a u autima odmah gasio radio). MP je kaotičan, umirem ,).

https://www.youtube.com/watch?v=MYP6Oamqct8

Izgleda kul, pikirat ću gold edition na nekoj akciji. Ili complete edition ak već izađe.

12 dana kasnije

Nastavio sam dalje igrati ali baš ne ide nema mi igra dušu da ga jebeš, ostati če na hardu dok ne izađu svi dlc-ovi a onda brisanje

2 godine kasnije
godina kasnije

Skrivam se od njih 5 u grmu da napravim stealth napad, napadnu me purica i svizac, i umrem. 10/10.

fensisuperstar nisam ni znala da ima purica u ovoj igri, jazavci su standard, samo neznam sto sam im napravila da su me napali, doslovno stealth u grmlju odjednom purica me grebe a jazavac mi grize nogu. Ili međunožje, nisam uspela vidjet tocno animaciju jer su me satrali za 2 sekunde

oxi Jazavci su vrlo teritorijalne životinje. Moguće da je bilo dovoljno da se samo zatekneš u njihovom habitatu kako bi te napali.: p Honey badgeri su bili jedne od najopakijih živina i u FC4, veća prijetnja od prosječnog moba sa strojnicom.

Nije ništa manje zajeban i IRL:

Zero ne ne nije bio ovo crno bijelo cudo, nego plosnato...smeđe. Kazem, dogodilo se u sekundi nisam ni vidjela tocno, podsjetilo me na svizca.
        Neznam opisat ko normalan covjek, jucer opisujem sestri koju papigu ima sestricna, kazem znas one glatke papige, znas...glatke papige. A ona aaa one zelene s crvenim kljunom. Mi se kuzimo jer smo obje specijalne.

Jednostavno ne mogu proći zadnju misiju, čini mi se da se džojstik usporava, kako mogu provjeriti?

4 mjeseci kasnije

Gdje je nestalo cvijeće? 🙁

Više ne mogu protrčati kroz livadu i pokupiti 20 komada, ajd barem ne mogu abjuzati injekciju za otkrivanje neprijatelja.

Volim tematiku religioznih kultova, plus ti si specijalac zalutao u tom haosu, odmah me je osvojila.
        Jako me je vuklo na Dosije X i True Detective.
        Igra mi se bas svidela i dajem preporuku, a kraj je takav da naprosto moram da zaigram New Dawn.
        Inace moj omiljeni Far Cry je Primal.

Centurion Mislio sam preskočiti Primal i New Dawn pošto je ista karta kao u 4 i 5, ali sam se predomislio. Far Crya nikad dosta... 😃
          Osim Blood Dragon, ta mi je baš odbojna, gora od aliena u jedinici.

Heat
            Primal je super, bio mi je bas zabavan i drugaciji. 😄

mjesec kasnije

Kako sam nabrijan na šesticu jer volim tu debilanu od FC igara malo pokrenuo peticu koju nisam prešao.
            Mislim da ću nakon Days Gonea odigrat ovo i New Dawn; malo mozak na pašu i napucavat se...
            HD teksture, 5120x2160 rezolucija, uklonjena crvena boja sa oružja / scope-ova, (original --- mod)te uz hex editor maknuti svjetleći efekti sa leševa i itema koji su me totalno živcirali prije. Naprave odličnu customizaciju HUDa i nedaju tu opciju!

Svaka čast kad ni smeta to trokiranje u igri. Ja bi popizdio odma.

Ugasi HD teksture.

Sterlok

Komp je nešto kopiro u pozadink dok sam igro pa zato. To sam testiro modove.

Odlično igra radi.

4 mjeseci kasnije