Icek Pravi N4S će se morati potruditi i pružiti i pravi OST. Prvi underground je imao makar meni jedan od najboljih OST u (trkačim) igrama, dok su kasniji N4S nastavci imali prosjećne.
Nexus Barem nije vise potrebna stalna net vezaOvo samo pokazuje da je always online u igrama obicni fail i u 2017.
Zero Taj sam zadnji i odigrao. Nema dalje, sve ostalo su pomodne gluposti, kustomizacija, nitro, neonke i preslikači. To ostavljam balavoj djeci. Ovo za slavljenje vraćanja pauze i izbacivanje AO ne treba ni komentirati.
yakuza_stinger Taj sam zadnji i odigrao. Nema dalje, sve ostalo su pomodne gluposti, kustomizacija, nitro, neonke i preslikači. To ostavljam balavoj djeci. Ovo za slavljenje vraćanja pauze i izbacivanje AO ne treba ni komentirati.Kao da nikad nisi s guilty pleasureom nalijepio Pike's Peak spoilerčugu na VW Pola, 20 inčne felge sa spinnerima i pulsirajuće neonke u raznim bojama
Nexus Taj sam zadnji i odigrao. Nema dalje, sve ostalo su pomodne gluposti, kustomizacija, nitro, neonke i preslikači. To ostavljam balavoj djeci. Ovo za slavljenje vraćanja pauze i izbacivanje AO ne treba ni komentirati.A daj...seljo tuning je cisti klasik.To se i trazi od NFSa.
Zero Sramim se priznati, odigrao sam prvi Underground. U to vrijeme sam slušao i Static X koji je bio u igri. Dobro, ne gledajte me tako odmah. :
someone Taj sam zadnji i odigrao. Nema dalje, sve ostalo su pomodne gluposti, kustomizacija, nitro, neonke i preslikači. To ostavljam balavoj djeci. Ovo za slavljenje vraćanja pauze i izbacivanje AO ne treba ni komentirati.Meni su najbolji dijelovi bili Carbon i Most Wanted koji su poznati po nabrijavanju vozila. Doduše ja nikad nisam igrao prvotne NFS igre, pa je meni pojam tog serijala isključivo arkadna vožnja s seljo čuningom. Iako sam i dosta uživao u novom Most Wantedu (2012), pogotovo u onom dijelu kad na cesti nađeš novi auto pa uskočiš u njega i rješavaš utrke vezane uz taj auto.
CroZac_Drake Underground 2 i originalni Most Wanted su tata, mama i sve ostalo... ostali nekoliko koplja ispod.
veigue Zadnji dobar NFS je bio Hot Pursuit 2 iz 2002.Nebih se služio; onaj iz 2010. je bio (skoro pa) odličan - što offline, što online.Autolog je jebeno dobra ideja.
Icek Autolog je jebeno dobra ideja.Kad radi ;) Kad ne radi je najgore smeće ikad izmišljeno da napati svakodnevnog gamera.