viper89 Upoznajte likove koji nam stižu u borbu! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
wolf Nisan igra aktivno još od Tekken 3, al Jin mi je odvuk bija go to lik, i Eddy naravno kad bi igra protiv nekog ko zapravo i zna igrat
Chaky Nisan igra aktivno još od Tekken 3, al Jin mi je odvuk bija go to lik, i Eddy naravno kad bi igra protiv nekog ko zapravo i zna igratTakoder nisam igrao od Tekkena 3. Prvi pick Yoshimitsu, pa Hwoarang i Xiaoyu.
f_i_c_o Nisan igra aktivno još od Tekken 3, al Jin mi je odvuk bija go to lik, i Eddy naravno kad bi igra protiv nekog ko zapravo i zna igratTakoder nisam igrao od Tekkena 3. Prvi pick Yoshimitsu, pa Hwoarang (ili kako se vec pise) i mala u plavoj kiklji.Također yoshimitsu, nenadjebiv je lik, a onaj potez kad mac pocne koristit kao pogo stick i pocne skakat ko žaba me svaki put do suza nasmije
jeedah Gon je najaci sjecam se da sam jedanput skoro prave batine dobio jer sam prebio frenda sa njim normalno uz dodatak vristanja od smjeha sa moje strane sta je izviciralo zivu dusu od frenda.
montoya Paul, Lei, Law, Hwoarang, King itd. Samo da se moru kroz igru otključati oprave iz Tekkena 3, ne kupiti.
Icek Eddie ofc Meni oduvijek najdraži lik uz Julia. Odmah nakon njih je Alisa Bosconovitch. Nekad davno sam nešto pokušavao s drugim likovima, ali ovo troje mi daleko najbolje paše.
Garrus_V heihachi, hwoarang, pa onaj yoshimitsu...jin kazama, ... lei wulong.ma koga da zavaravam ovdje - eddy gordo. samo eddy gordo 8)
PS2MASTER Forrest Law a.k.a Bruce Lee u žutoj trenki, naravno.Tko će prvi reći Eddy Gordo da mu kičmu savijemo.Il to il Hwoarang. Već su se dvojica našla.
Nocna_Mandragora S obzirom na one prikazane, Devil Jin all the way. Barem kampanju pređeš u treptaju oka.Spamer si bio i ostao. Moji najdraži likovi su Xiaoyu, Nina, Asuka/Jun i Gun Jack; a Hwoarang mi je baš bio zgodan u Tekkenu 3 (šteta što su ga poružnili u kasnijim nastavcima).