Noćna kakva si sa javnim nastupima?

Stavite koju sliku od Noćna Mandragora  kad to bude, da vidim kako izgleda.

ThaUrban morat ćeš doći vidjeti.

Daj, Emilijo, ne budi creep.

Stavite koju sliku od Noćna Mandragora  kad to bude, da vidim kako izgleda.
kad ćeš imat 1201 platinum trofej

Ljudi, sorry sto necu moci doci. Ipak mi je predaleko. Nadam se da ce te mi oprostiti. Noćna Mandragora upoznat cemo se drugi put.

Zvuči zanimljivo, baren šta se tiče videoigara i tih nekih predavanja. Te društvene igre, one kerefeke sa cosplayon i slično su mi odbojne.

Stigao je raspored i detalji programa (ispod je i tlocrt zgrade za lakše snalaženje).

Ako odlučite doći, ne budite sramežljivi i slobodno mi se dođite javiti prije ili poslije predavanja. U biti, plan i jest da se nakon predavanja ostanemo družiti na Sferakonu ili mimo njega. :)

Nevidim na planu u kojoj ste dvorani

Edit: I'm an idiot ignore me.
Vidio post s detaljima. Taman je nakon mog cosplay shoot-a na parkiralištu pa dođem par fotki ulovit za portal.

Dolazim i ja, mislim da će tamo biti i FicoLegend. Uglavnom, bit će par predstavnika FFA.

Tako je, u subotu sam tamo. Navali narode, pretvorimo to u SFFAkon.

Pošto radim u blizini mogao bi navratit,oce ic netko od meni poznatih?

Zero
Daj mi reci jel planira itko snimat? Jer ja nisam u mogućnosti prisustvovati, ali bih htio vidjeti predavanje.

Nije planirano snimanje za portal, iako o tome možemo sutra uživo. Dođite, jer je poanta u sudjelovanju. Tako je rekla glavna izlagačica.

Svima koji nisu bili može biti žao zbog toga. Sat vremena je prošlo samo tako. U pet godina faksa naslušao sam se svakavih predavanja, a ovo bi definitivno bilo jedno od boljih kad bi se tako vrednovalo. Trebalo je snimati, Noćna je citirala i spominjala dosta ekipe s foruma. Na kraju se toliko uživila u predavanje da je volonterka koja inače upozorava izlagače o prekoračenju vremena samo furiozno izašla (vratila se ipak kad je bilo gotovo). Sudeći po pljesku, mislim da nitko nije zamjerio.

Pa da nitko nije snimio barem dio?
Uz sve moguce mobitele, tablete ili sta vec ne. ))

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

5 mjeseci kasnije

Tko je propustio moje sferakonsko predavanje u Zagrebu, moći će ga poslušati na Rikonu u Rijeci u subotu, 7. 10.  u 18. Osim mojeg, bit će još nekoliko zanimljivih predavanja, od kojih bih osobno izdvojila:

• Genetski inženjering superljudi – Stvarnost ili fikcija

• Etika, robotika, umjetna inteligencija (AI), kolaps kompleksnih društava

• Proces izrade video igara i gdje se educirati

• Objektivizacija žena i seksizam u gaming industriji

• Predstavljanje hrvatske igre Saint Kotar o kojoj smo i na portalu pisali

Cjelokupni program Rikona 2017.

metloboj u programu? to moram uzivo vidjeti