Overwatch za radničku klasu.

Il' za one koji ne mogu šutati Paragon koji je jebeno zahtjevan. Paladins je još jedna od MOBA igrica koja je, zajedno s Overwatchom, uvela mali pravi booom u gaming svijetu, pogotovo u MOBA svijet.
Igra je još zelena, dakle, broj heroja je relativno mal, ima tu još neki stvari na kojima se da poradili, ali igra je već dobila svoje mjest u esportu tako da bilježe fin progres.
Tipovi heroja se dijele na flank, support, damage i front liner. Najviše mi se dopao njihov loadouts. Ono što je kod lola masteries i rune, ovo je kod paladinsa. Dakle, imate šipl od 5 karata koje vi sastavljate, svaka karta nešto pridonosi vašem heroju. Karte kupujete u shopu pa ih onda sastavljate u loadoutsu.
thelazypeon je uradio kao neki review na igricu i posebno se pozabavio se na temu 'Overwatch vs Paladins'.
https://www.youtube.com/watch?v=bKhTrt8joSw&t=732s
Bilo bi poželjno da je skinete preko steama, ova verzija koja se skida s njihove stranice zbog nekog čudnog razloga meni nije htjela da se otvori. Ko planira ovo da pika, može me dodati na steam pa da bacimo neki party, a i neka ova tema kao okupljanje za one koji planiraju ovo igrati.