Igram je na OLED-u. Nakon nje ću i Will of the wisp. Metroidvania platformer koji izgleda i zvuči kao bajka
Ori and the Blind Forest
- Uređivano
Evo me na 9h. Ne znam da li mi je bolja od Dreada (vjv neće biti) ali ako je dvojka stvarno toliko bolja od jedinice, onda bi mi ona mogla biti.
Ostale su mi još samo tri moći za skupiti. Do sad sam pičio samo po priči i neke dionice su bile zeznute jer sam imao samo 4 energije. Danas sam skoro 2 sata samo istraživao mapu sa novim moćima. Sad imam 10 energija.
- Uređivano
resident_evil volim oba orija, ali Dread mi je jednostavno bolji. Mozda zbog combata, mozda zbog settinga, mozda zbog Samus, mozda zbog bog zna cega, ali kad sam ga igrao, nisam mogao pustiti kontroler dok nisam zavrsio i igrao bih i jos da nemam backlog velicine Supernove.
I da will nije toliko bolji od foresta, kao sto su devovi pricali da je napredak kao sa Super Mario Bros. na Super Mario Bros. 3.
To im je bila veca idiotarija.
Također sam uživao u Dreadu i ofc Samus mi je draža kao i Metroid serijal. Kupio sam day one Dread.
Vezano za dvojku. Vidio sam na traileru da ima prave boss borbe što je meni veliki plus. I combat izgleda puno bolji. Ovdje mi je definitivno combat najslabiji dio igre.
resident_evil combat je bolji i boss borbe su vizualno lude iako nisu bas najbolje razradjene, ali ja ih volim.
Medjutim nisam jos ni na pola igre pa ne mogu reci kako ce biti do kraja.
Ali stvarno se nadam da cemo dobiti i 3. dio.
Koliko mi treba da završim na 100% igru cca?
opa, nisam ni znao da ovo oma na Switchu.
- Uređivano
Malo prije sam prešao Definitive edition. Ta verzija sadrži dvije nove moći (nisu potrebne za završetak glavne priče) i dvije nove lokacije koje su predivne.
Igrao sam 14h i skupio 94 % na normal. Ne vjerujem da ću ganjati 100% jer se sad želim posvetiti dvojci.
Inače oduševljen sam igrom. Rekao bi bez beda 9/10.
Def edition je trenutno 5 ojra na steamu, uzimam odmah
resident_evil taj i igram