Black Desert Online vrbuje nove igrače.
Najljepši MMO današnjice stiže na Steam ovog mjeseca
NE PADAJTE NA OVO. BDO NA STEAMU NIJE SPOJEN SA BDO EU/NA serverima. to jest tko ima kakao games/pearl abbys account ne moze igrati sa steam igračima. Ako ne dopuste igračima da sa svoj account spoje sa steamom onda su sjebali motku
FensiSuperstar Pa to pise u clanku...
piše da ćeš morat kupit igru ali ne i to da igra neće biti crossplay steam/off.bdo server
stvar je da je BDO account 10 ojra, i čak imam opciju da kupim igru nekome za 10 eura i dobijem 1000 coina (10 eura) ili minipeta koji bi inače koštao 10 eura (medobear). tak da kad bi netko kupio igru na steamu igrao bi na potpuno novom svijetu i ne bi mogao igrati sa igračima koji peglaju BDO. To je vrlo loše.
Pa da, pise da neces moci prebaciti racun/account/svijet
"Ako već imate Black Desert Online račun, onda je loša vijest da nećete moći prebaciti vaš profil na Steam, iako se igra temelji na sustavu jednog svijeta"
gle ja iz ovog mogu skuzit samo da moj account nece bit moguće učitat na steamu, ali nikak ne bi mogao skuzit da crossplay između steama i original servera nije moguć.
Damn right son! mislio sam da je jasno iz toga, ako nemozes exportat onda nisu povezani.