Jako lijepo izgleda, bez obzira na depilaciju. Bas moćno.
I pozdrav iz Rijeke kolega vatrogasac.

Sent from my S5 using Tapatalk

Jako lijepo izgleda, bez obzira na depilaciju. Bas moćno.
I pozdrav iz Rijeke kolega vatrogasac.

Sent from my S5 using Tapatalk
Hvala i pozdrav lega :)

mjesec kasnije

Mogu citba jednu tetovažu kaj sam vidio na fejsu?

3 mjeseci kasnije

Ovo je zadnja s posvetom na moj posao i zvanje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ziher pa si žena u nevolji. Ali jebena tetovaža.

Tako brate, tetovaže s posvetom onoga sto predstavlja tebe, sto ima veze s tobom.
Tome tetovaze i trebaju da sluze.

Necu nikad skontat ljude koji tetoviraju neke glupe kvazi natpise, tribale i sranja.
Farbas kozu dozivotno radi ukrasa ?

Like wtf dude..

Oprosti, ali nije doživotno.

to mi je prva tetovaža koju sam napravio , a u planu su mi jos dvije , desna strana vrata i desna noga ispod koljena sa strane :)
rješavam to sad na jesen/zimu valjda

Nemoj me krivo shvatit svi stavljaju na sebe sto im pase i sto im se svidja no passing judgment (pun intended), isto to je stavila jedna bivsa kolegica iz srednje ali na hebrejski i na kicmu jedna od gorih ljudi koje sam imala zadovoljstvo upoznati, salila sam se uvjek kako moze objasnjavat sto to znaci dok ju frajer s guza. Ne shvacaj me ozbiljno, mozda bi i stavila neku na sebe da nisam pussy neznam kako bi se oduprla nagonu da ne opalim osobu koja me bode iglama sakom medju oci. A i previse sam neodlucna za nesto sto bi trebalo ostat zauvijek na mom tijelu.

Oduvijek sam htio jednu, svaki kralj ljeta si kazem idem idem i nikako. A imam vec masu zelja ali ovo mi je jedna od top

da imam para istetovira bi full back u boji

Kad pričam s kompićima o tetovažama uvijek kažem da ću si ovo tetovirat na čelo.

Ali osobno htio bi se tetovirat, ali mi ništa zapravo ne pada na pamet. To je ko i ovo kaj je Oxi rekla, neznam kaj bi si tetovirao, a znam da će mi ostat do kraja života.

• [deleted]

Deca ne se tetovirati bez razloga.
Em što je za cijeli život, em vam nitko ne može garantirati da će vam ista slika bit napeta za cca.20-30 godina,
Trendovske tetovaže izbjegavajte u širokom luku pošto svi znamo koliko traju trendovi.
Čisti primjer su tribal tetovaže koje ima čak i teta u vrtiću (majke mi  )
A sve i da se ne tetovirate ništa ne gubite pošto još uvijek živimo u fakin vukojebini gdje te se odmah krivo doživljava jer si ti eto malo crtal po sebi 
U svakom slučaju DOBRO razmislite prije ikakvih akcija.

2 mjeseci kasnije

Evo i od mene jedna nova, dizajn sunasca od ljubavi Lejna i mali OMic unutra <3

mjesec kasnije

Ja sam planiral sad prije ljeta na jos jednu tetovazu no do sad nikak nisam stigel..
To bi bila treca :)

A imam ambicija za barem jos 5

godina kasnije

za sve ljubitelje tetovaža će pripomoći
http://www.tattoofontmaker.com/tattoo-builder/

• [deleted]

Uskoro i Tattoo  konvencija u Zagrebu.
Jebiga upad nije free ali nadajmo se da će vrijediti

2 godine kasnije

Kad pričam s kompićima o tetovažama uvijek kažem da ću si ovo tetovirat na čelo.
ThaUrban skoro je prošlo 3 godine. I dare you motherfucker Dom ti bude platio tetoviranje

Evo moja zadnja, totalno sam kut fotke pogodio xD

FensiSuperstar
E vidiš, nisam tada napisao. To mi je u planu tetovirat na čelo ako otkrijem da ću umrijet kroz par mjeseci i onda ljudima na ulici trzat sa glavom, pa možda i ubrzam proces. #Emo