O boy o boy! Procurile prve informacije i slike. Igra izlazi sljedeće godine za PS4, X1 i PC. Ne znam da li je itko na ovom forumu sretniji od mene.

-Play as FURY – a mage who must rely on her whip and magic to restore the balance between good and evil on Earth!
-Harness FURY’s magic to unleash her various forms – each granting her access to new weapons, moves and traversal abilities
-Explore an open-ended, living, free-form game world in which FURY moves back and forth between environments to uncover secrets while advancing the story
-Defeat the Seven Deadly Sins and their servants who range from mystical creatures to degenerated beings
-Darksiders signature art style – expansive post-apocalyptic environments that take the player from the heights of heaven to the depths of hell, dilapidated by war and decay and overrun by nature

Trailer!

https://www.youtube.com/watch?v=Q-QgJ-EFq7A

Gameplay video!

https://www.youtube.com/watch?v=pk_D2NSdOvA

Odlična vijest,još bolji igraći lik FURY  :

...Ne znam da li je itko na ovom forumu sretniji od mene.
Nije

-Play as FURY – a mage who must rely on her whip and magic to restore the balance between good and evil on Earth!
-Harness FURY’s magic to unleash her various forms – each granting her access to new weapons, moves and traversal abilities
-Explore an open-ended, living, free-form game world in which FURY moves back and forth between environments to uncover secrets while advancing the story
-Defeat the Seven Deadly Sins and their servants who range from mystical creatures to degenerated beings
-Darksiders signature art style – expansive post-apocalyptic environments that take the player from the heights of heaven to the depths of hell, dilapidated by war and decay and overrun by nature
Art izgleda predivno. Nadam se igri bar u rangu s prve dvije.

Bicu se radujem.
Castlevania mi je draza od GoW-a zbog Gabriela i same tematike. A jedna od jacih stvari mi je njegov bic i nadogradnja/mehanike istog

Nisam jos igrao darksiders igru. sta to kao valja opce? resident_evil 

Zajebavaš se ili?

Potvrđeno je da je barem polovica ljudi, koji su radili na prve dvije igre u ovom novom timu. Plus svježa krv i siguran sam da nas čeka super igra.

War mi je draži od Death-a i prvi dio mi je bolji od drugog. Puno očekujem od nastavka i presretan sam šta će uopće izaći. Baš sam nedavno prešao remaster prve igre i uživao sam kao kad sam prvi put prelazio 2010.
Sad još neka izađe trailer i fešta u selu! I nadam se da ćemo opet vidjeti War-a i ostalu ekipu. Trebali bi ako je nastavak direktno povezan sa krajem jedinice.

Chaky pa blades of chaos su wannabe bičevi

Nisam ni ja..
Voljan sam probat. )

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Chaky pa blades of chaos su wannabe bičevi
True. Ali nije to to ;)

Ovo mi uljepsalo dan, i da ja sam najsretniji zbog ove igre :) fak ju resi :*

Prvi odlican, drugi odusto na pola... naporan do bola. Sumnjam da cu kupit ovu, ali posto je lega veliki fan serijala imat cu priliku probat i posudit ako valja :)

I lajkam dizajn novog lika...

kako ovo jedno cekam,drugi dio mi je nekako prenategnut bio, nikad kraja bilo.

I ja sam odustao od drugog makar mi je prvi odličan bio. Vidjet ćemo kako će trojka ispasti, svakako lijepe vijesti.

Vrlo dobra vijest. Odigrao sam prvi Darksiders i propisno uživao, no drugi dio još nisam. Od trećeg imam visoka očekivanja, valjda neće na kraju razočarati.

Koliko ovako mogu vidjeti, zadržali su sličnu vizualnu direkciju iz prethodnog nastavka, ali nadam se da neće zadržati i dosadnjikav open-world te fetch questove od kojih sam na kraju odustao od igre.

Ak je netko uspio završiti dvojku, molil bi ga da napiše kratki recap priče.

Kao i većini, jedinica je bila vrhunska igra (ne vrh žanra, ali sasvim korektno), ali dvojku sam, ko i većina, od smrtne dosade prekinul relativno brzo.

Iznenadila me ova najava, ali očekivanja zbog dvojke i nisu prevelika. Neka odrade korektan posao i naravno da će se odigrat.

Plusevi i minusi Darksiders II

+ Death izgleda moćno
+ zanimljive zagonetke
+ prekrasne lokacije
+ dobar i brzi combat system
+ boss borbe
+ sporedni likovi su isto bili okej
+ raznolika oružja/oklopi/neprijatelji
+ side questovi (iako mislim da ih je većina bila eto samo da su tu)

- priča je trebala biti puno bolja
- veliki open world koji je bio poprilično prazan. premalo npc likova. trebaju se ugledati na Zeldu
- glavni neprijatelj Absalom pojavio se u par animacija. totalno neiskorišten lik a imao je veliki potencijal
- svaki fakin ubijeni protivnik bi pustio neku opremu ili oružje. ličilo je na mmorpg
- svaki dungeon bi se riješavao po konceptu. nađi tri ključa, nađi tri simobla i tako stalno po tri. na svu sreću zagonetke su bile zanimljive

Što se tiče priče meni je bila tapija jer se nije nastavila na jedinicu. Radnja se vrti oko toga kako je Death odlučio oprati ljagu sa War-a. Pokušat će ponovno oživiti ljude kao da se niš nije dogodilo. A vrijeme radnje je prije jedinice dok je War još bio zarobljen radi apokalipse. Uglavnom ništa bitno se ne dogodi (iskreno i ne sjećam se previše) ali sazna se dosta o jahačima apokalipse - oni su posljednji Nephelimi. Ukratko više u ovom videu.

https://www.youtube.com/watch?v=D4IFLKxd81Q

Trailer je okej ništa special. Očekivao sam barem malo game playa. I ne sviđa mi se šta će radnja opet biti za vrijeme dvojke. Jel to znači da će i četvrti nastavak (ako ga bude) biti za vrijeme dvojke. Znači svaki od jahača pokušava dokazati da je War nedužan.
Da li ću ikad dočekati pravi nastavak nakon jedinice?!

I, tko je onda veci fan? Resi ili renda?

S obzirom na najavljeno, evo i ponudu oba remastereda...

https://store.playstation.com/#!/en-gb/games/darksiders-fury's-collection-war-and-death/cid=EP4389-CUSA05275_00-DSFURYSBUNDLEEU1