Zero Bilo bi besmisleno da prekrajaju ono što se dogodilo nakon Aliensa, odnosno u Alienu 3. Čak ni Alien 5 ne bi imao smisla nakon Aliena 4 jer bi se u tom suludom slučaju radnja trebala odvijati na Zemlji. A ako ksenomorf dođe na Zemlju (ne znam kako bi se to dogodilo...možda da otmu preživjeli klon Ripley i ponovno izvlače alienski DNK iz nje?), to je tek istinski "Game Over".: p
veigue Bilo bi besmisleno da prekrajaju ono što se dogodilo nakon Aliensa, odnosno u Alienu 3. Čak ni Alien 5 ne bi imao smisla nakon Aliena 4 jer bi se u tom suludom slučaju radnja trebala odvijati na Zemlji. A ako ksenomorf dođe na Zemlju (ne znam kako bi se to dogodilo...možda da otmu preživjeli klon Ripley i ponovno izvlače alienski DNK iz nje?), to je tek istinski "Game Over".: pAlijen je već bio na Zemlji:https://en.wikipedia.org/wiki/Alien_2
veigue Ja sam skinuo i pogledao to smeće. I da, to je izašlo nedugo nakon jedinice; valjda nisu trejdmarkali Aliena, pa je to netko dobro iskoristio. Zato se ''dvojka'' i zove Aliens a ne zato jer ih ima više, haha.