To je onaj remake jedinice. Da, dobar je.
Samo nemoj napraviti glupost i koristiti Jagena!
Neznam koliko si upućen u Fire Emblem serijal - ne sjećam se da li sam ikad vidio da si spominjao tu igru - pa ako si početnik u tom odmah mala napomena. U svakom FE naslovu likovi imaju defaultnu klasu i advanced klasu koja se dobije kad isti dođe na određeni level (mislim da je uvijek level 20 u pitanju) ili, kod nekih story likova, na određenom chapteru. Stvar je u tome što u FE serijalu, za razliku od većine drugih SRPG igara, nemaš nikakve side misije ili optional područja na kojima možeš bildati likove; samo glavna priča i borba. Prvi FE, a ujedno i Shadow Dragon, daje ti na početku Jagena koji se čini kao jak lik (i jest, jer je advanced klasa), ali ako ga previše koristiš drugi likovi neće dobivati EXP i kasnije će igra postati teža; možda čak i nemoguća za završiti. Ne samo to, Jagen - iako jak - je zapravo i smeće od advanced likova, što ćeš kasnije i sam shvatiti.
Meni je Path of Radiance (za GameCube) bio prvi FE. I tu imaš jednog advanced lika na početku (Titania), nju sam previše koristio i... pa, možeš pogoditi kako je moj prvi prelazak završio. Neslavno.