venom11 Stiže nam New Nintendo 2DS. Nintendo ga je danas predstavio sa novim trailerom.Konzola će nam pružati iste specifikacije i podršku za Amiibo kao New 3DS u novom slick dizajn izgledu, bez 3D prikaza na gornjem ekranu. Kozola nam stiže na tržište 28.7. ove godine po cijeni od 159,99$. https://www.youtube.com/watch?v=QIyMAOCSZuQ
resident_evil Pošto se ne kužim previše u 3DS vs 2DS. Da li su iste jačine new 3ds i new 2ds, i šta bi se više isplatilo. Iskreno uopće mi ne znači ništa taj 3D.EDIT: sad sam pročitao post od venoma po tome ispada da su identične jačine
sanzo Pošto se ne kužim previše u 3DS vs 2DS. Da li su iste jačine new 3ds i new 2ds, i šta bi se više isplatilo. Iskreno uopće mi ne znači ništa taj 3D.EDIT: sad sam pročitao post od venoma po tome ispada da su identične jačineJa sam uzeo jučer i zadovoljan sam, 3D efekt me ne zanima, vidio sam ga i ne privlači me tako igrat, a 500 kn razlike + punjač u kutiji za mene su dovoljno da 2ds prevagne.
veigue Ni mene ne zanima 3D efekt baš, ne koristim ga, ali zar nisu neke igre problematične/neigrive bez njega, tipa A Link Between Worlds? (gad fakin demit, još uvijek nisam započeo tu igru)
densetsu Nije bas neigriv, ali A Link Between Worlds je definitivno bolje igrati sa ukljucenim 3D efektom.