Ako neko zeli bacit koju partiju online,neka me doda PSN nick : CroEscoBan

Ninja_Krmacha izgleda da si jedini koji prati ovu igru pa da te pitan, kupija san igru na US storeu sa jednin prijatelje, al bi tija uzet igru u disk izdanju i vidin na baseu dobra ponuda oko 350 kn igra sa poštarinon. Zanima me jeli sve na jednom serveru ili je po regijama podiljeno? Iman već full opremeljnih 14 lvl 20 likova i poveći progres u guildu pa da ne kupujen bzvz?

E fakat ne znam. :/
Općenito nisam nikad ništa uzimao preko US Store-a tako da ne pratim stvari vezano uz to.

Igran igru od US day1 , čini mi se da je izašla tjedan ranije neko kod nas. Igran doslovno neprestalno i niti jedna tabačina mi nije uzela tolko vrimena kolko ova u kratkom vrimenu. Pa da ostavin par dojmova za one koji se dvoume oko nabavke.

Prvo moran reći da san veliki fan Mortal Kombata i Netherrealma i da mi je ovo najbolja tabačina dosad koju san igra čisto zbog odlične balansiranosti likova, hrpe opreme za customatizaciju i DC universa.

Story mode je standardno skroz nebitan, loše napisan i ne pamtljiv. Nastavlja se na prvi dio pa radi toga fale neki krucijalni likovi iz universea (Shazam, Sinestro...) i po meni je to najveća mana ove igre , i naravno katastrofalan matchmaking tj nepostojeći skill based matchmaking.

Da se vratim na roster likova, dakle ima 29 igrivih likova i 9 najavljenih kroz season pass, otkriveni su već Sub Zero, Red Hood i Starfire. Roster je dosta raznovrstan tako da ima nešto za svakoga i za svaki still igre, od full screen combata (Deadshot, Ivy..) pa sve do corner combatera (Bane, Swamp Thing...) ali opet ponavljan neki dosad nepoznati likovi su dobili misto dok su krucijalni likovi izbačeni, u svakom slučaju bi radije vidija Luthora nego recimo Swamp Thinga i Deathstrokea nego Deadshota, ali nadan se da će se neki likovi pojavit kroz premier skinove Shazam - Black Adam, Superboy i Bizzaro - Superman, Killer Croc - Bane ... Usput nemojte mi stavljat još Raidena u roster radije mi dajte nekog iz DCa.

Kao šta san reka najveći plus ove igre je savršeni balans između likova, recimo jedan Black Adam radi massivan dmg po specialu ali većina njegovi speciala nisu combo starteri i ne može se složit combo od 8+ hitova kao recimo kod Black Canary koja radi mal dmg ali slaže comboe ko velika. Onda imamo tu recimo Deadshota i Green Lanterna koji su primarno ranged likovi i oni savršeno funkcijoniraju i bez nekih close combat asseta.

Drugi ogroman plus je taj multiverse koji se svakih par sati minja, dobivamo nove missije i challenge za bonuse. To su ubiti planeti koje kroz standardni MK ladder triba kompletirat, i naravno svaki ladder ima svoju težinu boss bitku (koji su nekad nenormalno teški itd) Kompletiranjen istih dobivamo Boxove, koje otvaramo za opremu i skillove. Ima 5 vrsta boxova (Bronze, Silver, Gold, Platinum i Diamond) i što je rijeđi to su veće šanse za epic gear. Inače ne postoji predefinirani gear tj statsi na gearu sve je čisti RNG pa šta te dopadne. Postoje i Gear setovi, tipa Flashpoint i Godspeed za Flasha ....

Kad se sve to izigra ( a zapravo nema kraja) imamo i Guild koji je zapravo ista stvar kao i Multiverse samo podosta teže ali se može igrat sa ekipon iz Guilda tj pozvat ih u pomoć oko nekog laddera. Ništa specialno ali dobar dodatak jer se kroz guild dobija pošten broj boxova, i guild credita koji zasad ne znače ništa osin za kupnju boxova ali možda jednom bude ingame shop da ne ovisimo o RNGu.

I sad na najosjetljiviju temu a to je Online mode. Ja osobno nikad nisan problema sa spajanjen ali čitan da dosta ljudi ima ogromnih problema sa spajanjen, jer igra automatski izbacuje iz matcha ako ti je ping priko 200ms dakle praktički ovisis o vlastitoj konekciji, a ako te izbaci piše ti poraz. Čeka se da se to patcha. Onda imamo i tu taj nedostatak skill based matchmakinga pa me nekad spoji sa likon koji ima 1100/170 W/L a nekad nekog ko ima 0/12 tako da nekad buden stompan ko majmunče a nekad igran sa likovima sa kojima neznan niti jedan combo pa perfectan.

Grafički igra izgleda stvarno dobro, arena je malo ali su detaljne, predivne i pune predmeta za interakciju a arena transitioni izgledaju stvarno savršeni pa recimo u Batcavu možemo vidit i Killer Croca koji izleti iz kanalizacije a u Atlantisu Black Mantu kako nabije na sablju svakog ko pokuša pobić iz kupole.

Naravno da nebi bilo sve divno i krasno igra pati od nekih stvarno gamebreaking bugova, recimo taj problem sa spajanjen u onlineu i kolko čitan nemali broj ljudi je potpuno ostalo bez cilog progressa radi problema sa serverima (većinom igrači na X1)

Konačna ocjena 9/10

Ninja_Krmacha ako igraš napiši recu za portal baš me zanima tvoje stajalište i dojmovi

Ja pisem recu za portal. Bit ce kroz par dana gore.

Drago mi je da je igra ovako dobro prihvačena i popračena na forumu  :( :( :(

Da, bas malo ekipe igra kod nas. Meni je bas dobra igra, a uopce nisam fan superheroja i tih likova. borba mi je bas odlicna.

To upravo govorin, igra je stvarno nešto kad se pogleda kolko su zasrali sa SFV od kojeg san ima velika očekivanja. Ima dosta raznovrstan roster i masu sadržaja da ne bude dosadno. Šteta šta ju je ekipa sa foruma prividila.

btw radujen se recenziji

Wolf Slažem se skoro u potpunosti sa tvojim osvrtom. Jedina razlika je što je meni priča bila ok, a sam story mode me oduševio odličnim  facijalnim animacijama u cutscenama i dobrom karakterizacijom likova. Obožavam Harley, mrzim Wonderwoman. Nekako mislim da bi mogli ubacit Shazama kasnije kao premier skin za Adama, vidjet ćemo.  Uz to, bad ending mi je dosta dobar, ostavio me pod dojmom.

Online sam jako malo igrao, pošto nisam u životu ozbiljnije igrao tabačine. Prvi online match uspio dobit lika koji je daleko bolji od mene (skužio sam po comboima koje radi), kasnije probao king of the hill i dobio po pički od nekog majstora i onda odustao. Nema smisla ić u online dok se ne izvježbam kako spada, no u ovo malo što sam igra online nije bilo problema prilikom spajanja i igranja meča tako da sam i s tim zadovoljan. Čak i u kong of the hill-u spectate meča jako dobro radi.

Multiverse mod i guildovi su fantastična stvar i, uz gear, ti stvarno daju posla. Stvarno imaš što igrati, količina sadržaja je bolesna za ovakav tip igre i to mi je veliki plus . Pogotovo ako uspiješ uć u dobar guild u kojem ekipa skupa igra, komunicira, dogovara se i sl.

Sve si sam rekao u svom osvrtu, lakih 9/10 od mene.

Većina ekipa na online su stari MK igrači, koji praktički ove ozbiljnije fightere imaju u malom prstu. Ja san rasta na Tekkenu a on po kompleksnosti nije ni 1% SFa ili MKa. Stvarno se triba priviknit pogotvo na block comboa , a ljudi protiv kojih igran online znaju sve comboe svih likova napamet pa automatski blokiraju bilo to uppercut, duck ili wakeup move , ja niti znan comboe nit iman tolko brzinu i preciznost da sve povatan u block.

Baš san neki dan u guildu priča sa ekipon o željama za premier skinove i dlc likove. Naravno ova igra ima puno više sadržaja od originala te se nebi čudija da su ovih 9 likova samo prvi dlc pack da sa vrimenon dobijemo još likova.

Volija bi definitivno opet vidit main mana Loboa, Martian Manhuntera, od novijih Constantinea, Cp Atoma ... al san primjetija da su večina likova izloženih zapravo da se promoviraju i Foxove serije...recimo Firestorm, Supergirl, Blue Beetle koji su praktički nevažni likovi u DCu se ode pojavljuju jedino radi serija koje su trenutno vani.

Istina animacije su stvarno vrh, grafički izgleda odlično i sam dizajn arena je odličan to san naglasija i gori al mi je priča mlaka, Brainiac mi je nekako neiskorišten, nije bilo nikakvog uvoda u sve to nego se jednsotavno desilo i odjedanput su svi znali ko je šta je, on je već okupija praktički tim Grodd i ekipa a Batman nije zna za to(mis di je tu logika, pogotovo sa Brother Eyeon).

Inače Black Adam je meni main

There ya go

http://www.ffa.hr/index.php/recenzije/item/4640-recenzija-injustice-2

10 dana kasnije

https://youtu.be/TnReJw_wclE

Sub Zero izgleda vrh

13 dana kasnije

I dalje nema izvora Source kristala ingame

mjesec kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=L6Nus2WRs4M

mjesec kasnije

Kupio ultimate edition i zalim svake lipe sto sam dao za igru,

Nepojmljivo mi je da tvorci mortal kombata x koji je bio fantastican mogu izbaciti ovako neizbalansirano smece, a nakon 200 online meceva mogu ustanoviti, ova je igra ultimate smece, 4 uber spamming overpowered karaktera, svi ostali totalno ispod svake razine, vecina totalno beskorisna,

Online se svodi na 4 karaktera i bezsumicno spamanje, bez skilla, bez nadmudrivanja, bez footsie igre, sto jasno pokazuju statsi online igraca, od 200 njih ni jedan nema win vise od 25 meceva u odnosu na loss statistiku, pa i oni koji imaju 1000 pobjeda, jednako toliko imaju i poraza,
time je sve receno,

Fighting igra za totalne njubare i degenerike

cut
Ja kad sam igra online moga sam se protiv svih borit ,osim ako dode Darkside ili jos gore Deadshot  !

cut
Ja kad sam igra online moga sam se protiv svih borit ,osim ako dode Darkside ili jos gore Deadshot  !
Borim se i ja, i dobijem 70 % meceva, al muku mucis sa njubarama koji samo spamaju a blage veze nemaju o skillu,
nazalost igra je dizajnirana tako da nagraduje takve igrace, sto koriste jedan kombo string i ostalo sve spamanje,

Darkside, deadshot, doctor fate, green arrow, superwoman,
Klasicnih 5 overpowered mash spamming karaktera koji se konstantno ponavljaju online i ne zahtjevaju ni S od Skilla za igranje,
Svi ostali daleko ispod razine navedenih karaktera,

Pogotovo Joker, moj main karakter, totalni trash!

Mortal kombat ima sve karaktere izbalansirane, neki su zeru bolji, neki zeru losiji, al se protiv svih moze, sa odredenom taktikom,
a ovdje nema taktike, nema skilla, nema pameti, apsolutno nista!

Cudno mi je da su ovako nesto napravili sa jedne strane, no sa druge strane mi je jasno, n000b friendly fighter, za siroke mase, da zgrnu vise para....

https://youtu.be/Xx0G-YOtXD8

Klasicni primjer standard online meca, trash sranje