Lijepo zamolih da se smire tenzije, no kako se ili ne želi slušat ili ne razumije hrvatski, kompletan off topic pobrisan, a nedokazani članovi uz javnu opomenu dobili i službenu opomenu.
Icek™
Opet si mi izbrisal post-ove. Al ne brini. Uhvatil sem screenshotove za svaki slučaj jer sem znal ke bu bilo. Ke si vi, modovi, mislite ke ste vi tu na forumu, a? : Tu se hvalite kako neće biti Reboot sindroma, a upravo vi, modovi, provodite najgoru, najpodliju, usranu, glupu moderatorsku politiku sa Reboota. Vi ste dopustili da se forum proširi, vi ste se kleli kako neće biti ko na Rebootu, al eto, ipak je i vi još delite opomene ( nesem je još dobil, al budem verovatno ) zbog vlastitog propusta. Sami sebi rupu kopate! :
Sva sreća da ste zbrisali IZVORNI post koji je bil pokretač svega ovog. A prvo ste brisali postove koji su se PROTIVILI tom postu i 99% toga je bilo ispravno povedano, al ne. "Ajmo mi brisat ispravne postove i prcat njih, a ovaj koji je izvor toga, nek ostane!" (

)
Btw. uhvatil bum screenshot i ovog posta. Nema potrebe da ga brišete!
Veigue
Ne želim biti član foruma na kojem će vrijediti dvostruka mjerila. Bio sam budala jer sam na trenutak i pomislio da će barem ovdje biti nešto drugačije.
Ke cviliš sad, kakva dvostruka mjerila?
ZAPOČEL SI PRVI! TO NE VIDIŠ??? Ke si mislil da bum prešel prek toga? Ljude koji su pratili KNG temu, nazivaš fanbojevima. A ke si ti....sunašce!? A kad ti neko protureči, ne vala ti.