U zadnje vrijeme o igrama koje planiram igrati (u ovom slučaju je već prednaručeno) ne želim znati apsolutno ništa, makar bila pokoja slika ili neki realno nespojlajući tekst. Nekak volim uletiti totalno slijep u sve nove igre, veći mi je gušt.
Vidim da svi spominju CTR, a nitko Crash Bash. Mi smo ko klinci u Crash Bashu ulupali sate i sate, nismo mogli prestat igrat koliko je bila dobra igra. Sad kad gledam stvarno se rijetko spominje i ima loše ocjene na par recenzija koje je moguće naći zbog starosti igre tak da ne znam da li na to gledam kroz ružičaste nostalgija naočale ili stvarno igra nije bila nešto specijalno.
Nije ga Naughty Dog napravio pa možda zato. Al slažem se s tobom. Nešto najbolje u toj igri je cijeli adventure mode koji se može igrat u 2 igrača. Gušt neviđeni. Ulupah stotine sati i uprelaženje igre par puta. Ali najgora stvar u toj igri ikad...
Zadatak za dijamant na Ring Ding stazi (ona staza di skupljaš balone - svako ima svoju boju a pod se rotira u krug). Za jednog igrača moraš spustit broj 30 na nulu prije isteka vremena ili prije neg drugi spuste svoje odnosno trebaš 30 balona skupit. Okej, to je relativno lako. Ali u 2 igrača moraš 60. To je praktički skoro nemoguće za izvest. Ovisiš o sreći da u ljubičastim kutijama naletiš na barem 3 usisavača kojima ćeš lovit svoje balone + ako nabaviš ono za bojanje protivničkih balona u tvoju boju. Ako ne uspiješ, ili ako te drugi igrači skrše pa ti izbiju usisavač u rapidnom skupljanju balona pomoću usisavača - piši kući propalo. Odmah retry. Meni i burazu je trebalo jedno bar pol godine da uspijemo taj dijamant dobit. A sve ostalo smo riješili. I kad smo konačno uspjeli, pisalo je 201%. Rekoh konačno! Nikad više nismo uspjeli dobit taj dijamant drugim igranjem. samo jednom. To je neššto kao misija Chase the gunman u Driver 2. To se jednom riješi na sreću i više nikad
Fox Ja nisam toliki dugi interval imao, ali sad i mene vuče da jednom probam zdrmat sve platinaste relikvije. Dovoljno sam mazohist. Maksimum je bio 10 komada, ali nikad mi se nije dalo više. Naravno, najgori su avionski nivoi jer treba znat dobro ciljat cepeline i rušit ih.