sandidam
Mislim da ću dati još jednu priliku igri jednom u budućnosti. Zato sam i napisao zadnju rečenicu, možda je i do mene i do totalno drugačijih očekivanja od igre. Zapravo ne mogu reći da sam imao neka određena očekivanja. Znam da me 2010. jako zainteresirala igra, ali pošto sam PS igrač nisam ju mogao igrati, no znao sam da je dosta hvaljena i nadao se jednog dana da će doći na PS. I došla je 11 godina kasnije, ali tad sam se već ohladio malo i od igre, ali i od gaminga općenito.
No eto puklo me nešto prošli tjedan i odlučio ju onda napokon odigrati. Uspio sam uvijek izbjegavati spoilere i zapravo nisam znao točno o čemu se radi, samo neke najosnovnije stvari. Možda sam na temelju njih stvorio prošli tjedan sliku toga kako će ova igra izgledati i onda kad nije išla u smjeru u kojem sam ja zamislio, došlo je do razočaranja. Tako da kažem, moguće da je više i do mene nego do same igre.
I možeš li malo više obrazložiti da su u AW2 stvari obrnute od onog što se meni svidjelo u jedinici? Jer koliko sam čitao (a to je stvarno malo, da si ništa ne spojlam kad jednog dana budem dvojku odigrao), očekujem da bi mi se neke stvari trebale više svidjeti u dvojci, barem sa gameplay strane.