Alan Wake
https://www.youtube.com/watch?v=sQ7YZxOA0gw
Epic scena s ovom pjesmom.
Šuška se opet nešto da je sljedeći veliki projekt Remedy-a Alan Wake 2 i da je već u izradi. Kako bi to dobra vijest bila.
Da, kažu da su ušli u punu produkciju. Epic bi trebao biti izdavač, dok je u pripremi i Control 2 s većim budžetom. AW2 je bio i za očekivati nakon onog DLC-a za Control, baš se osjetilo da jedva čekaju nastaviti gdje su stali s prvim dijelom.
Nadam se remasteru/remakeu prvog dijela za nas koji su ga propustili na X360. Nešto se i o tome šuškalo ove i prošle godine.
Zapravo su napravili dobar posao s remasterom.
- Uređivano
Bez veze...usporedba sa original x360 koji je u smiješno maloj rezoluciji pa napredak izgleda donekle osjetan.
Igra je ionako većinom u mraku pa je teško reći.
i pretpostavljam da ono misle naplaćivati za ovu staru igru koja se dijelila besplatno?
Flipper
Nisam nikada je igrao pa neće biti toliko problem grafika koliko sam čuo da je priča baš odlična što me jako veseli
Postalo dostupno za preload
Skida se, od utorka udaranje
Neš odigrat.
Uopce ne nudi upgrade na ps5 verziju, a na sluzbenim stranicama remedya pise da je free upgrade, tj nudi ali za pare, ne kuzim, prvo sam jucer mislil da je tak jer sam dobil igru dan ranije, ali je i danas tak
I nema trofeja uopce, ne postoje
Ma postoje, ali ih meni nema, sve je sjebano nekak
Brijac Evo guide za sve skupit (4h sam radio prvi video)
https://foggyproductions.com/guides/alan-wake-remastered/topic/collectibles-and-chronological-guide
I naravno trophy guide:
https://foggyproductions.com/guides/alan-wake-remastered
@renda Jucer su pustili neki patch od 4 gige, a verzija igre bi trebala biti ps4/ps5 bundle, meni je odmah skinuo ps5 verziju i nisam isao na upgrade, a trofeji uredno rade. Da nisu nest smrdali s tim patchom?
- Uređivano
Ne znam, buraz kupil za cetvorku i dal mi igru, stavim u peticu, instaliram, skida se patch taj za koji kazes, ali je slika od patcha onak broken image ikona, ali ga skine uredno, i onda dok odem na nadogradnju za peticu nudi da platim, a trofeja uopce nema u izborniku, nigdje, ne postoji jednostavno, vec sam dva puta izbrisal i sve isponova i opet isto
- Uređivano
- Uređivano
Nemq niceg na netu o tome, ali na njihovoj sluzbenoj stranici pise da je free upgrade za sve platforme, s time da je meni update 28gb
Čekaj zakrpu, vjerojatno su zasrali nešto. Ovo je ionako prikupljanje love za nastavak.
Ova igra ima najgore skakanje ikad.
I najboljeg sprintera na 10m..
Da, najjači je na 10 metara, i onda R1, ko u Sekiru, jer krepa.
Kakvi su dojmovi, je li igrao itko?
Meni je od jučer instalirana, ali još nisam stigao probati. Jedva čekam iako sam ju igrao već 5+ puta
Ja ne znam na cem sam ja bio kad sam zabrijao da sutiras predmete kao u Controlu To kao prvo
Dobra igra koja je jako lose ostarila. Skok, akcija, kretnje... Majko mila draga. Puno draza mi je bila tad, bas se vidi da ju je vrijeme malo stisnulo, a nisu poradili na tome da osim modela srede i te minuse (iako scene i uzasne kretnje likova u njima nitko ne moze speglat)
Loš remaster i pouka da je neke stvari bolje ne dirati jer su građene za specifične prednosti i mane X360 .
Kao i Crysis 2 što je DigitalFoundry dokazao.
Igra jeste "poboljšana" ali izgubi izvorni stil, atmosferu i art direkciju.
Isto kao i Metal Gear Solid 2 na PS2.
Najbolja verzija iako tehnički najslabija.
Stoga, treba raditi remake.
Remaster paše high poligon igrama poput Uncharteda koje su primarno tehnički jake.
renda Bio si u pravu, ali si i ti pretjerao da je totalno drugačija brija. Nije toliko, ali definitivno nema bacanja zidova u glave protivnika
Mislim ok je gameplay i sve skupa, ali u isto vrijeme i ne baš, jer baš gameplay imamo 100 puta bolji u 100 igara nakon Alana. Atmosfera i priča su mi i dalje super, ali sve gdje su brijali na peak tehnologije tad, sad je ispod pojasa po kvaliteti.