Alan Wake
- Uređivano
foggy Skok, akcija, kretnje
Da, ovo sam i ja primjetio. Ovo je baš ostalo na onoj razini X360 doba, a grafiku su pobošljali. I dalje ima tu atmosferu pa sam zadovoljan. Smeta me jedino što nekad lik stoji preblizu kameri i slabija mi je preglednost i to što kad pokupim npr. flare gun automatski ga equip-a, a ja mislim da drži oružje koje je držao do tad i onda bzvz ispalim flare.. debilana žešća. Vožnja me i dalje oduševljava za ovakvu igru kao što me oduševila i kad je tek izašla igra.
Ekipa koja je kupila Remastered preko US Play Storea, postoji li opcija za Njemački jezik?
Prijevod može na Engleski, ali Audio bi mi trebao na Njemačkom jeziku.
Uglavnom, reprizira se.
Već sam zaboravio koliko igra ima vrhunski storytelling i atmosferu koja se reže samo odumirućim svjetlom baterije. Vizualno je igra naravno dosta ostarila, no nešto kao 4. epizoda Star Warsa (vidiš da je iz nekog prošlog vremena, no ima i dalje neki svoj šarm). Gameplay mi je iz današnje perspektive dosta (pre)jednostavan, no još uvijek jedinstvena mehanika skidaranja "mračnog oklopa", prije nego li možeš kroz standardno TPS napucavanje riješiti protivnika.
Krenuo inače s remasterom, no kako sam imao stalno neke grafičke glitcheve za koje mi se nije dalo guglati rješenja, vratio se originalnom izdanju na Steamu (koje nevjerojatno podržava ultra-wide rezolucije).
Bit će ovo super uvod za nastavak koji stiže kroz 2 mjeseca.
Legendarne Night Springs sekvence:
I reference na Max Payne
Nevidljivi zidovi posvuda, samo se u ovoj igri ne vide zbog… mraka
Alan wejki bejki
Jedva čekam nastavak, prešao sam 3 puta prvi dio.
- Uređivano
Deadwalker Najs. Je li u planu i prolazak American Nightmarea?
Torgue da, planiram to u kompletu sada. Općenito obožavam igre od Remedyja tako da se teško natjeram kao na dobar lager poslije posla.
Deadwalker Mene uvijek odusevi koliko dobro povezu svaku svoju igru. Koliko sam vidio iz trailera za dvojku, Alex Casey je jedan od likova, a to je drugo ime za Max Paynea, zbog licence. Ujedno je i lik u Wakeovom romanu. U dvojci mu glas daje James McCaffrey (Maxov glas), a lice Sam Lake (Max Payne 1). Bas me veseli dvojka.
Fico i mene, s time da se u dvojci mogu raditi dva skroz različita prelaska jer je priča ispričana iz perspektive detektivke i samog Alan Wakea. I zanima me kako će to povezati s Controlom budući da su obje igre u istom univerzumu.
Stigao već do 5. epizode i skužio da dvojka stiže tek za vise od mjesec dana
Možda napravim do izlaska još jednu reprizu da pokupim preostale trofeje
- Uređivano
Napravio pauzu, jučer završio 5. epizodu. Još jednu odigram do izlaska i mogu odmah nastaviti s dvojkom. Kome se neda reprizirati cijela igra, Epic je napravio 20-minutni sažetak igre u Fortniteu.
Odrezo bi si jaja prije nego bi pogledao sažetak ičega u Fortnite-u.
Ne kužim hejt iskreno.
- Uređivano
Dobio igru sa Delux dvojkom…
Prešao prvu epizodu.
Igru sam odigro kada je došla na PC nakon boxa, ali sada sam odlučio ponovit prije Controla i AW2, (proći će se u komadu, sve je spremno). Odigro bi i Quantum Break jer je meni bio zabavan, ali mislim da je Sam lake rekao da oni nije u istom univerzumu.
Remaster je ono; bolje osvjetljenje i teksture, malo geometrije, ali kretanje i anmiacije su ostale tamo, daleko u prošlosti.
Ali story telling i atmosfera i sav taj mind fuck mi je vrhunski.
Meni je jedinica vrhunska. Odigrao na X360, odigrao Remaster na PS4 i još uvijek je igra napeta, pruža originalni pristup gameplayu sa "poluotvorenim svijetom", vrlo zanimljivim likovima i laganom Silent Hill atmosferom.