To se zove dobar deal. Prvi put ces igrat, jel?
Dark Souls
Oh, da. Itekako. Igrao pola sata kod frenda na PS3u, i još davno malo probao na računalu, ali isto kod drugog frenda. Predivna igra, izuzetno teška i izazovna. Treba puno strpljena koliko sam čuo od ostalih, hehe. Jedva čekam!
Ajde postaj dojmove kako prolazis kroz igru s vremena na vrijeme. Uvijek je zabavno vidjet dojmove novih igraca Xd I ne odustaj, poginut ces jako puno, al ne odustaj.
Konacno je pao i Dark Souls. Neznam dali samo umisljam, ali cini mi se da sam igracki mentalno ojacao nakon ove igre . Sad u jebenim drustvenim igrama ubijam frendove . Ovdje moras stalno bit oprezan, strpljiv, uporan. Zadnjih par bosseva sam ubio onako u zadnjim snagama (low health, 0 esstus flask). Najveci gust samo ti se ostane koncentrirat i sve moras bez greske i ono zadas doslovce zadnji ocajni udarac i konacno kill kad cujes onaj zvuk. Strasna igra. Covenanti su zakon iako im se nisam bas previse posvecivao. Jedino covenantu od one macke koja prica u sumi. Bio sam s njima jer su me cesto summonali.
Koliko h? Što se tiče covenanta, pravi igrači igraju Darkwraithse, i ubijaju ostale nesretnike tik pred boss kapijom. Poželjno pred nosom ostala dva igrača koji su mu došli pomoći. Zato jer se može.
oko 77 sati
Jučer sam riješila prvi prelazak Dark Soulsa sa svojom wanderericom koju sam dovela do 102. levela (i razvijala joj uglavnom snagu i izdržljivost).
Nije bilo tako teško. Sve neprijatelje, osim jednog (bitka s Bell Gargoyles oko koje mi Solaire pomogao), uspjela sam riješiti sama. Igrala sam oprezno i polako, pazeći na svoje dušice, a tu je bio i Zero koji mi je pomagao svojim savjetima i otkrivanjem pokoje tajne (pomogle su i one poruke koji bi igrači ostavljali). U početku je, naravno, bilo problema - istrošilo bi mi se oružje, otrovali bi me, curseali bi me, pogubila bih se itd.
Preživjela sam zloglasni Blighttown koji mi je ostavio traume ne zbog težine, već zbog strašnih čudovišta. Čudovišta su i kroz ostatak igre uglavnom bila ružna i nakaradna i sigurno sam se jedno 5 puta prepala kao da igram neki horor. U pojam me zapravo najviše ubio Sen's Fortress sa svojim platformerskim dijelovima i zlobnim zamkama. Baš sam se namučila da dođem do vrha u jednom komadu i osjetila sam olakšanje kad sam riješila to područje (kao: "sad se mogu malo opustiti"), da bih došla u Anor Londo i saznala da su mi O&S idući po redu. Jao! Oni su mi, očekivano, bili jedni od težih neprijatelja, ali uspjela sam ih srediti (prvo Ornsteina pa Smougha). Ekspanzija Artorias of the Abyss mi je bila super, a borbu s Artoriasom bih čak mogla izdvojiti kao najdražu. Do kraja igre doveli su me Claymore i Black Knight Halberd. Nisam se okušala u co-opu ni PvP-u mada me neki jesu invejdali i, naravno, ubili, ali voljela bih i to probati nastavim li s igranjem. Nadam se da hoću jer bih voljela završiti NG+ (a možda i NG++), no malo me razočaralo to što se sve nastavlja na istog lika i postojeću opremu, oružje i statse (a meni bi bila veća fora krenuti od nule i skupljati sve ispočetka uz pritom jače neprijatelje).
Bez obzira na to, igra mi je odlična i ponosna sam na sebe što sam ju prešla. :
Ja i ICO krenuli u SL1 prolaz igre : 8)
/cut/DS fangirl in making. :*
Preživjela sam zloglasni Blighttown koji mi je ostavio traume ne zbog težine, već zbog strašnih čudovišta. Čudovišta su i kroz ostatak igre uglavnom bila ružna i nakaradna i sigurno sam se jedno 5 puta prepala kao da igram neki horor. U pojam me zapravo najviše ubio Sen's Fortress sa svojim platformerskim dijelovima i zlobnim zamkama. Baš sam se namučila da dođem do vrha u jednom komadu i osjetila sam olakšanje kad sam riješila to područjePa, žanr je dark fantasy, tak da elementi horror-a su ucestali
Razmisljam jos jedan run napraviti prije Dark Souls 3 kao zagrijavanje....
By the way, koji ti je boss bio najtezi ? Baš O & S?
Zamislite kad From ode od Souls serijala, i Namco odluči da napravi "HD kolekciju" sa dodanim "poboljšanjima" poput checkpointa, bolje "balansiranosti" težine neprijatelja te regenerirajuće zdravlje.
E to je pravi horor.
Igrat cemo originale
Dark Souls 2 day 1 "edition" je najbolji bio (najbolja verzija DS2 tocnije). Poslije su olaksali igru sa patchevima i SOTFS.
Zato se ja dan danas bojim patcheva, prije su popravljali bugove, a sad rade takve gluposti.
Kad se sjetim samo patcha za GoW Ascension koji je smanjio težinu na The Trial of Archimedes... Makar mi ponudite opciju za to, a ne smatrati me retardom kao da nikad nisam gamepada uzeo u ruke.
Zato sad treba na Souls run, prvo Dark Souls pa Ds2 kao zagrivajanje za Ds3. Bas je ENB izdao jucer zadnji video iz njegvog from the dark serijala...
Hype is real.
Preživjela sam zloglasni Blighttown koji mi je ostavio traume ne zbog težine, već zbog strašnih čudovišta.Pa dobro ženo jesi ti vidila framerate u Blighttownu? Zbog toga mi imamo traume, a ne zbog težine i strašnih čudovišta.
Možda je igrala na PCu, pa nije imala fps dropove...
Možda je igrala na PCu, pa nije imala fps dropove...Ma Noćna je pezantica, jedino ako ju je Zero preobratio
Naišao sam na zid, ali neću prestati pokušavati. Nije u duhu DS-a.
Noćna Mandragora
Jesi pronašla "onu" lokaciju u Blighttownu?
By the way, koji ti je boss bio najtezi ? Baš O & S?Kalameet. Njega sam zadnjeg sredila prije Gwyna. Artorias i Manus su isto bili izazovni, tako da za cijeli taj DLC mogu reći da je nešto teži od ostatka igre. Za O&S sam se dobro pripremila, pa mi možda nisu ni bili toliko teški koliko bi bili da sam ušla unutra kao muha bez glave. Zero mi je inače govorio da će mi biti lakše ako prvo ubijem Smougha, no ja mu se nisam mogla ni približiti dok je ovaj Pikachu skakao oko mene, stoga sam njega prvog skinula. U drugom prelasku ću izazvati samu sebe i probati ubiti prvo Smougha iako mi se to čini duplo težim.
E, da, sad kad si spomenuo - bilo je tih padova frameratea, i to ne samo u Blighttownu, već i u nekim drugim dijelovima igre (ne sjećam se više kojim), ali moj peasantski mentalni sklop ne obraća previše pažnje na to.Preživjela sam zloglasni Blighttown koji mi je ostavio traume ne zbog težine, već zbog strašnih čudovišta.Pa dobro ženo jesi ti vidila framerate u Blighttownu? Zbog toga mi imamo traume, a ne zbog težine i strašnih čudovišta.
Noćna MandragoraZero mi je natuknuo kako doći do Ash Lakea, tako da jesam - kotrljala sam se dok nisam pronašla tajni put. Došla sam i do Quelaagičine sestre. Nisam išla gledati koliko i koji sve tajni prolazi postoje u igri, ali po nekom svom osjećaju rekla bih da sam dosta toga uspjela pronaći jer sam i sama dosta istraživala i kotrljala se (a i nekad stvarno pomognu poruke od igrača).
Jesi pronašla "onu" lokaciju u Blighttownu?