By the way, koji ti je boss bio najtezi ? Baš O & S?
Kalameet. Njega sam zadnjeg sredila prije Gwyna. Artorias i Manus su isto bili izazovni, tako da za cijeli taj DLC mogu reći da je nešto teži od ostatka igre. Za O&S sam se dobro pripremila, pa mi možda nisu ni bili toliko teški koliko bi bili da sam ušla unutra kao muha bez glave. Zero mi je inače govorio da će mi biti lakše ako prvo ubijem Smougha, no ja mu se nisam mogla ni približiti dok je ovaj Pikachu skakao oko mene, stoga sam njega prvog skinula. U drugom prelasku ću izazvati samu sebe i probati ubiti prvo Smougha iako mi se to čini duplo težim.
Preživjela sam zloglasni Blighttown koji mi je ostavio traume ne zbog težine, već zbog strašnih čudovišta.
Pa dobro ženo jesi ti vidila framerate u Blighttownu? Zbog toga mi imamo traume, a ne zbog težine i strašnih čudovišta.
E, da, sad kad si spomenuo - bilo je tih padova
frameratea, i to ne samo u Blighttownu, već i u nekim drugim dijelovima igre (ne sjećam se više kojim), ali moj
peasantski mentalni sklop ne obraća previše pažnje na to.
Noćna Mandragora
Jesi pronašla "onu" lokaciju u Blighttownu?
Zero mi je natuknuo kako doći do Ash Lakea, tako da jesam - kotrljala sam se dok nisam pronašla tajni put. Došla sam i do Quelaagičine sestre. Nisam išla gledati koliko i koji sve tajni prolazi postoje u igri, ali po nekom svom osjećaju rekla bih da sam dosta toga uspjela pronaći jer sam i sama dosta istraživala i kotrljala se (a i nekad stvarno pomognu poruke od igrača).