Zavrsio igru! Sto reci? Kraj me malo razocarao, jednostavno mi nije sjeo iz nekog razloga :(
Igra je fenomenalna, od gameplaya, mjuze, arta, do price, likova i svijeta! Sve je odlicno, osim tog vrazjeg kraja koji mi ne odgovara nikako. I ono sto me zivciralo je predvidljivost odredenih kljucnih trenutaka igre, gdje sam tocno znao sto ce se dogoditi sljedece, jer je bilo toliko ocito iz reakcija likova i radnje u tim sekvencama.
I uzasno me zivcira taj nacin pricanja price, gdje likovi prvo presute neke stvari, onda iz toga slijedi odredena reakcija, pa se dogodi slijed dogadaja koji vode do dijaloga koji se trebao dogoditi odmah na pocetku. Ocito su htjeli prikazati razvoj odnosa medu likovima i stjecanje medusobnog povjerenja, jedino sto sam to previse puta vidio u filmovima da bi mi ovdje bilo zanimljivo i napeto.
Necu previse duljit, ovo je stvarno remek djelo od igre i jedna od najboljih koje sam odigrao. Nije moja najbolja koju sam odigrao, ali drzi visoko trece mjesto! Bravo Naughty Dog i hvala za ovakav proizvod. Mozda napisem vise dojmova kada se sve slegne.