resident_evil Frend mi upiknuo PS4 u Decembru 2016-e i među ostalima ovu igru.Zelda Ocarina of Time,KOTOR i još 2-3 igre,su mi napokon srušene s trona.The Last of Us Remastered mi je nova najbolja igra koju sam ikada igrao.💞9.81/10👍Welcome back! Pretpostavljam da si onda prešao i dlc The Left Behind? Dvije najbolje igre bi mi bile MGS 4 i TLOU, malu prednost bi dao četvorci jer mi je MGS najdraži serijal. Ali imam filing da bi mi The Last of Us II mogao preuzeti tron kao najbolja igra svih vremena.
ivancro95 Jel tko za koju partiju MPa, planiram krenuti na grounded+ da dobijem sve trofeje pa bi bacio malo i multija ako ima koga.
ivancro95 Nice, ja jučer krenuo po 5. put, igram na grounded, nije čak ni toliko teško, samo stealth i izbjegavati borbu čim više, uvijek dobijem osmijeh kada krenem.
Nexus It's happening!! Chono7 upravo bio kod mene,uzeo ps4 i ide odigrati ovu igru!19Marksman89 reakcija, ako Chono kaže da mu igra nije za 10/10...
viper89 Nice, ja jučer krenuo po 5. put, igram na grounded, nije čak ni toliko teško, samo stealth i izbjegavati borbu čim više, uvijek dobijem osmijeh kada krenem.i meni je ostao grounded
ivancro95 Nice, ja jučer krenuo po 5. put, igram na grounded, nije čak ni toliko teško, samo stealth i izbjegavati borbu čim više, uvijek dobijem osmijeh kada krenem.i meni je ostao grounded Malo teže od survivora, nemaš HUD i manje metaka/suplya ali i tvoje oružje radi više štete, kad igraš po 5. put točno znaš gdje koristiti oružje a gdje se prošuljati, želim tih 100%
zontra E sad mi je zao sto mi ne radi PS3. A nemam volje se malo potrudit i popravit ga. MP mi se bas igra, znam da je fantastican. Potrosio sam samo 100-tinjak sati u njemu. A mozda bih mogao i igru po 2. put preci. Mozda i remaster kupim...
zontra Ma Chaky mi je predlozio jedno jeftino rjesenje, ali sam prelijen za popravit ga. A igra mi se Uncharted 2 opet. I jos neke igre koje su mi ostale za odigrat.
19marksman89 19Marksman89 https://www.youtube.com/watch?v=-DKRqhAMvXshttp://www.youtube.com/watch?v=NH9t44iOiA4