no-name Nemam pojma o kakvom cekanju pricas. Odmah nalazi mečeveNiti ja. Ista stvar, odmah mi nadje mec.EDIT: U4 stvarno ima jos puno igraca?Ima, evo bas sam sada igrao.
19marksman89 Prosle godine na danasnji dan sam zavrsio igru.To je prva igra za koju pamtim datum i zapamtit cu ga zauvijek.Sjecam se da je i bilo tmurno kisno jutro pa sam napravio iznimku jer inace igre igram predvecer...dobro,nije kisa razlog sta sam tog jutra isao igrat..isao sam igrat jer nisam mogao docekat da se probudim i upalim ps3. Nesto prije podne sam zavrsio.Pa do jedan i nesto izgubljen setao po sobi i onda napisao dojmove u ovom topicu..sljedeca dva dana sam gledao u strop i nisam se mogao natjerat igrat bilo koju drugu igru..Soundtrack of my lifehttp://youtu.be/WNhnwuuyMJs
Cole A nije baš, iako razumijem subjektivne dojmove.Ne detektiranje Ellie iako je NPC-evima ispred nosa, ubija imerziju sjekirom posred čela. ;(Mada malo serem, ajde...Meni je TOP5 igra ikad sigurno.
dormin Bolje to nego da zbog glupastog AI placas greske tj mislis se tokom igranja. RE5 je ima slican problem.Meni osobno te situacije nisu previse narusavale ugodaj tj imerziju. I nije dogadalo tako cesto.
viper89 ND je bas imao build u kojem su neprijatelji vidjeli AI pa su za zadnji build odlucili da ce biti totalno nevidljivi sve dok ne krene combat. Frustracije (pogotovo jer su bili ograniceni za AI mogucnosti) su veci problem nego eventualno kvarenje imerzije koje vecini ne smeta. Dobra odluka, pogotovo jer su sami rekli da sustav nije bio na razini.Prelaskom na jaci hardver su omogucili to u engineu kako smo mogli iskusiti u Unchartedu 4.