escoban [deleted] Poprilicno ogromna razlika u grafici stim i u imerziji, sta se tice gameplaya razlika je skoro 0… Ja bi ti preporucio igrati remake pa makar cekao jos 2-3 miseca za dobar sale, jesi gleda na psstore mislim da je sad nekih 40%off tamo
Picek [deleted] odigrao obje verzije i svakako preporučak Remake, osjećaj je puno bolji bez obzira što nema tolikih promjena u ga meplayju (iako gameplay nije identičan u obje verzije). Baci oko na Njuskalo ili Marketplace, valjda ima po nekoj dobroj cijeni.
TITANXIS doktor1 Trenutna smrt kod igara da odaberem nikad, bez obzira radilo se samo o jednom nivou ili kroz čitavu igru pa još i gorje. Takav izazov ne volim, previše frustrira.
doktor1 escoban Mogu reći da mi ovo na gamepadu pomaže na grounded pošto nema UI-a Prije sa igro sa xbox gampeadom na PCu i naravno nije bilo toga.
doktor1 Uf, ide pomalo… Treba koncentracije! Ali mi zato napeto jer je ulog u igri; pa makar i taj da treba ponoviti pola sata, sat… Meni super… Inače, osam metaka, osjećam se da mogu osvojiti grad 😄
Legendary_Hero TITANXIS Nije bas tako. Grounded nije tezak. Zna par partova biti zahtjevno, ali generalno Hard difficulty bez HUD-a.
TITANXIS Legendary_Hero Imaš pravo, jebiga, ja sam pobrkal part 1 sa part 2 i njegovim modom težine na permadeath. Doktor čim je spomenul permadeath i odmah ga ja stavio u part 2 da igra 😆 Odigral sam i ja prvi dio na grounded nakon odigranih lakših modova. Nije tak strašan grounded, imaš prav. Tak da sorry @doktor1, nije tak strašno bez brige budi. Ak sam ga ja uspio odigrat doduše uz češće umiranje e onda nije tolki bed.
doktor1 Napokon prošao ovo; dođem do guranja auta sa nekih 9 metaka i treba štedit i opalit ih sa sačmom kada su na okupu. Ali su me dosta izmasakrirali! I onda ponavljanje od ulaska u školu. Bloater ni nije problem, već ovo guranje auta.
TITANXIS doktor1 i mene je to pomalo jebuckalo, morao sam par puta ponavljat tu misiju. toliko toga napraviš ne bi li došao do akumulatora i onda neće upalit. bome sadistička igra, hehe!
TITANXIS Legendary_Hero A nikako. Tak je i u filmovima iste tematike. Neko te goni a ti bježiš do auta a ono dršću ti ruke pa tražiš pravi ključ i kad ga nađeš auto neće upalit a za to vrijeme progonitelj te sustigne. Napetost i držati igrača ili gledatelja u takvoj atmosferi je cilj. Mi čak i guštamo u takvom okružju. 😄
Legendary_Hero TITANXIS Samo što je već sve to viđeno. Zamisli da upali iz prve, kakva bi to napetost bila kod publike.