Ne znam meni je taj Chris Roberts tako antipatičan i ljigav lik, ne volim ga čuti uopče. Ne bi se čudio da igra nikad ne izađe iz ovog stanja di je sada, već se on polakomio za lovom i obečava brda i doline.

Ne znam meni je taj Chris Roberts tako antipatičan i ljigav lik, ne volim ga čuti uopče. Ne bi se čudio da igra nikad ne izađe iz ovog stanja di je sada, već se on polakomio za lovom i obečava brda i doline.
No Man Sky
No Citizen Star

zvuči slično.
Shit.

i meni.
Kako je mindblowing tekst od kotakua. Lik preko 100 milijuna napucao. I umjesto da izbaci neku igru on je otvorio 5 studija ko da je rockstar haha. Preskocio je bitan dio - izdati igru. Ovaj vaporware ako ikad izadje garantiram da nece biti savrsena igra kako se nabrijavaju mnogi. Kako si netko moze prisutit da baca lovu u ovo, ko onaj lik sta je tisuce dao pa je isao na sud za refund kad je skuzio na sto je bacio lovu haha

2 mjeseci kasnije

Probao Star Citizen kod prijatelja. Damn!  Ovo MORAJU dovrsiti! Predobro!

Ne stvarno, ovo je bolesno ako ikad postane zavrsni proizvod. Neke stvari izgledaju zabrinjavajuce realno.

Ne stvarno, ovo je bolesno ako ikad postane zavrsni proizvod. Neke stvari izgledaju zabrinjavajuce realno.
goddamn

Nisam imao dovoljno vremena da testiram koliko sam htio kada je bilo besplatno igranje, ali ono što sam vidio me se dojmilo. Ipak, tu treba još jako puno rada. Puno glitcheva i bugova. Treba ispolirati igru jer je trenutačno kaos. Ono što stvarno stoji je da je igra predivna, lokacije su impresivne i izgleda kao da je nevjerojatno zabavna, pogotovo ako se ima ekipa.

Zasrali su se jer su isli na cry engine. Ovakva simulacija trazi da se napise svoj engine jer ima toliko posebnih modifikacija.

Uostalom, i sami su to rekli u onom clanku za kotaku. Fakat su trebali svoj engine napisat jer su tolko ovaj CE nanovo pisali da su samo zasrali i sad imaju jos vise posla.

Stvarno jesu, imaju hrpetinu problema. Ali kad vidiš kakve detalje sve imaju - u brodovima, na stanicama, u hubovima... Stvarno nevjerojatno izgleda. Nadam se da će do 2018. izaći i to bi mogla biti godina SF-a. Cyberpunk i Star Citizen.

Jesi skuzio fiziku u svemiru? Predobro! Trebali su razviti vlastiti engine, ovako samo prebacuju odgovornost u timu jedan na drugoga i popravljaju nesto sto je trebala biti gotova stvar. Tipa sad netko mora fixat glitch spustanja rampe i takve stvari

Ja sam bio probao alfu prije mjesec dana kad je bila ali nije radilo kako treba, ni na 800x600 sve na low, nije da imam ne znam kako dobar pc ali trebalo bi nekako ić, tako da sam izbrisao nakon 20 minuta

Naravno kada igra nije vidila jos osnovnijih stvari od optimizacije.

92 dana otkad se pederčina javio u vezi igre.
They probabilly gave up so neću ni pisati u No man sky topicu.

Oplako sam.

https://www.youtube.com/watch?v=Qz-rsqEaa_s

Naravno kada igra nije vidila jos osnovnijih stvari od optimizacije.
Znaš možda kakva je konfiguracija potrebna da se to čudo igra normalno u full HD rezoluciji?

Nezna se. Nema optimizacije uopce. Nisu ni pogledali kod

7 mjeseci kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=WGKZV-1rcao

Jesu za ovaj trailer skupljali lovu? ))

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk