Plot

Prepare to be enchanted by a world where the choices you make and the paths you choose shape your destiny. Obsidian Entertainment, the developer of Fallout: New Vegas™ and South Park: The Stick of Truth™, together with Paradox Interactive is proud to present Pillars of Eternity.

Recapture the deep sense of exploration, the joy of a pulsating adventure, and the thrill of leading your own band of companions across a new fantasy realm and into the depths of monster-infested dungeons in search of lost treasures and ancient mysteries.

So gather your party, venture forth, and embrace adventure as you delve into a realm of wonder, nostalgia, and the excitement of classic RPGs with Obsidian’s Pillars of Eternity!

Main features:

-Play as any one of six races: Human, Aumaua, Dwarf, Elf, Godlike and Orlan.
-Utilize five core skills to overcome any situation: Stealth, Athletics, Lore, Mechanics and Survival.
-Deep character customization: Build a character as one of eleven classes such as Barbarian, Chanter, Cipher, Druid, Fighter, Monk, Paladin, Priest, Ranger, Rogue and Wizard.
-Sculpt your own story: Side with various factions using a reputation system, where your actions and choices have far reaching consequences.
-Explore a rich and diverse world: Beautiful pre-rendered environments laced with an engaging story and characters bring the world to life.

Info

Developer(s) -Obsidian Entertainment
Director(s) - Josh Sawyer
Designer(s) - Josh Sawyer, Tim Cain, Bobby Null, Jorge Salgado

Engine - Unity
Platform(s) - Microsoft Windows, OS X, Linux

Pillars of Eternity received critical acclaim upon release. It received an aggregated score of 92.13% on GameRankings based on 8 reviews and 93/100 on Metacritic based on 17 reviews.

Screenshots/Art

Trailers

Review (Super Bunnyhop): Pillars of Eternity

Pillars of Eternity - Pre-Order Gameplay Trailer

Link(s)

http://en.wikipedia.org/wiki/Pillars_of_Eternity

http://store.steampowered.com/app/291650/

Pogledao ovaj review od bunnyhopa.

notbadobama

Izgleda baš povratak old school korijenima, moguće jedan od najbolje investiranih Kickstarter projekata u dugo-dugo vremena ;D.
Mogao bih baš ovo isprobati u skorije vrijeme.

https://youtu.be/EoWw5swpfX0

https://youtu.be/GaCeUrG7Bc0

https://youtu.be/JVhbWTDAbR4

Pokrenuo jucer.
Krenuo kreirati Moon Godlike Monka kad mi je zakucalo mi graficku na 90°C 
Nema igranja dok ne ispusem komp, samo da ne budem morao mijenjati pastu  8)

A deep, rich, and wonderfully written RPG that lives up to the towering legacy of the games that inspired it.

http://www.pcgamer.com/pillars-of-eternity-review/

instalirana, al ceka red. Too much games at the moment. O_O

Paradox Interactive must be really proud these days as it has published two of the best selling titles of these past months. And as Paradox’s CEO Fredrik Wester claimed, these two titles have generated 18.5 million dollars in the past three weeks, thus making them their fastest selling games.

“It’s great fun. Hadn’t Cities: Skylines already broken all our records, then Pillars of Eternity certainly would have. One can certainly say this has been a crazy March” said Fredrik Wester and continued:

“For us the deal with Obsidian is about a long-term commitment. It’s a prestigious assignment with a studio we’ve long wanted to work with. And I think we’ve shown that we’ve coped with the task well. I do profit off of this, but it obviously isn’t anywhere near the earnings we’ve gotten from Cities: Skylines. On the other hand, profit was never the main point: this shows that we have the competence to publish really big game titles in the genres we work with.”

This is definitely good news for all PC gamers (and small development studios) as the commercial success of both Cities: Skylines and Pillars of Eternity shows how versatile the PC platform actually is. Not only that, but their success also proves that such ‘niche’ games can be successful (provided the developers are given freedom to create what they really want).

http://www.dsogaming.com/news/pillars-of-eternity-cities-skylines-have-generated-18-5-million-in-just-three-weeks/

Pokrenuo jucer.
PC ispuhan. Temperatura pala na podnosljivih 70°C.
Naprasio me neki medo.
Sad idem vidjeti u inn, da li ima raspolozenih pustolova za lov na medvjeda  8)

16 dana kasnije

Jel si sredio medu?..dobio sam i ja par puta od njega...pa onda par puta od raznoraznih beštija,uglavnom da se lagano poginut ako pristupiš diablovski ovoj igri..al tak mi se neda stisnut pauza usred borbe..hehe

Nasao sam u iducem gradu raspolozivih avanturista, pa smo se skupa vratili po medvjedu kozu  :)
Monk (ja), Fighter i Wizard. Satrali smo ga dok si rekao keks ;)

Nisam bas previse igrao. Pa sam odlucio kreirati novog Monka s 19 STR, 19 Dex. Budem sad malo probao s njime, ali me uhvatila zelja, da se vise posvetim PS4 i igrama koje me tamo cekaju.

A i ovo piskaranje u PoE me nekako vuce da mu dam sansu i odigram bar prvi ACT.

Pokrenuo jucer.
PC ispuhan. Temperatura pala na podnosljivih 70°C.
Naprasio me neki medo.
Sad idem vidjeti u inn, da li ima raspolozenih pustolova za lov na medvjeda  8)
Čudno, ali i meni se nevjerovatno zagrijao laptop igrajući ovo, morao sam ga ugasiti da se ohladi malo.

Još mi se ni na jednu igru nije ovako zagrijao do tače usijanja.

Čudno, ali i meni se nevjerovatno zagrijao laptop igrajući ovo, morao sam ga ugasiti da se ohladi malo.
Vjerojatno, jer se ne mozes odvojiti od igre 

Nisam dovoljno testirao, ali i sam sam stekao dojam da mi je opteretilo dosta graficku.
Tek mi je na njemu pocela graficka javljati upozorenje.
Ali nisam igrao u to vrijeme nista zahtjevnije od Hearthstonea i Diabla 3, pa ne mogu biti 100% siguran.

Moguće. Inače do pregrijavanja u nekim igrama može doći ako je v sync isključen. Takav slučaj je imao Starcraft 2. 

Zadnja verzija je 1.04 ako se ne varam, i ako u međuvremenu nije izašao novi update. Kod mene je trenutno igra na pauzi, ali u planu je vraćanje jer ovo definitivno želim završiti.

Moguće da su u update-u to fix-ali, igrao sam samo originalnu gog verziju, i stao nažalost.
Tako da istog sam mišljenja, stvarno imam želju ovo preći, valjda će se naći vremena da se pročita sav taj lore .

Dokle si stigao? Igra stvarno ima puno toga za čitati, ali tek se nakon desetak sati više otvori. Obavezno updejtaj kad budeš nastavljao, jer ima bugova koji stvarno narušavaju igru.

Do dijela kad se sretneš sa Sagani (dwarf Ranger).
Međutim i to je bilo u kratim etapama da dođem do tog dijela, koliko mi se laptop zagrijavao.
Tako da moram te update-e skinuti i isprobati .

10 dana kasnije

Satnica mi je trenutno na tridesetak sati. Vjerojatno mi ne gine barem duplo više, jer ganjam skoro svaki quest na koji naiđem. U Defiance Bayu je bilo dosta toga za obaviti, a bome vjerujem da će biti još toga naknadno. U Ondras Giftu sam sje*** reputaciju zbog određenog buga, pa se nadam da tamo neće biti nikakvih main questova.

Ja jos nisam niti dosao do Defiance Baya. Sad se spremam.

Koji ti je glavni lik?

Elf Cipher.: ) Odlična klasa, posebno za random mob borbe s obzirom da se fokus puni tijekom samog fajta. Inače ako ne igraš s melee likom, preporučujem da pokupiš Palleginu u Defiance Bayu.