Fenix Glavešine iz Redmonda u zadnje vrijeme vuku odlične poteze. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Deadwalker GoG je to prvi uveo, pa je Origin iskopirao GoG, pa je Valve iskopirao Origin, pa je Microsoft iskopirao Valve.Uglavnom, Poljaci rulz
Fenix GoG je to prvi uveo, pa je Origin iskopirao GoG, pa je Valve iskopirao Origin, pa je Microsoft iskopirao Valve.Uglavnom, Poljaci rulz Nisam znao to
Deadwalker Eto :)Sada još neka samo Sony iskopira Microsoft i super za nas potrošače.Ja se inače polako prebacujem sa Steama na GoG - sviđa mi se ta no DRM politika, odnosno da ekšueli posjeduješ igru bez ikakvih restrikcija. I još im je ovaj Galaxy klijent sve bolji + normalna refund politika + support koji ti odgovori u istom danu + za svaku kupnju se izravno podržava jedan od najboljih deva današnjice.
viper89 I meni se bas svidja GOG. Nabavio bas Stalker trilogiju i bas me iznenadilo koliko im je dobar klijent i sve sljaka bez problema.Uz to, sto manje pare Gabenu to bolje
Fico I meni se bas svidja GOG. Nabavio bas Stalker trilogiju i bas me iznenadilo koliko im je dobar klijent i sve sljaka bez problema.Uz to, sto manje pare Gabenu to bolje