renda fensisuperstar znam na kaj si mislil, nisam fan animea pa ne budem trazil dlaku u jajetu, a fanovi i cvile ko i obicno
fensisuperstar renda nema to veze sa time. već gluma, kako se bore i te stvari izgleda kao mali klinci kad se tuku.
weky fensisuperstar ne anime, netflix serija. anime je top, netflix serija je fakat loša Meni je i jedno i drugo odlično. Nisam išao s nekim predrasudama kako mora biti i super mi je.
maverick Arcane je fakin masterpis. Kad mislis da ne moze bolje, ono ubaci u jos visu brzinu. Meni ubjedljivo najbolji Netflix projekt uz Violet Evergarden.
Bushwack_Joe Arcane je klasa za sebe. Dosta je skeptika nakon prve epizode al kad Curtis Harding i Jazmin pogode kraj epizode 2 sa pjesmom Our Love shvatis da nije kao i druge serije animirane
Fico Pogledan Arcane. Ovo je možda najbolja stvar koja je došla na Netflix i apsolutni vrh animacije. Ide u sam vrh svega što sam do sada pogledao.
Fico maverick ne znam samo tko ce docekati drugu sezonu! Srećom pa je druga sezona već potvrđena, ali isto tako je potvrđeno da ne dolazi 2022. Svejedno, neka uzmu vremena ako to znači da ćemo dobiti ovu kvalitetu. Sedma epizoda i ona borba na mostu. Ajme meni koje animacije. Ono je tako predivno bilo. EDIT: Luđaci su Stinga angažirali...
fensisuperstar ajme meni pogledajte na netflixu THE FABLE: The killer who doesnt kill uvodnu scenu 🙂 Znači jebeš sve ostalo koji qrac
fensisuperstar maverick ponekad moraš pojest govno da se sjetiš koliko drugih dobrih stvari ima za pojesti 🙂
maverick fensisuperstar pa dobro zagrizao si ga, nisi morao pojesti cijeli komad, pogotovo ne kad imas alternativu u vidu apsolutnog mastepisa tj anime verzije na istom tom Netflix-u.
fensisuperstar izašao je drugi dio od Masters of the Universe Revelations eto. bolji od prvog definitivno. Ovaj šupak se sasrao kad su ga populjuvali za prvi dio pa je sve fixao u drugom 🙂
herc Sad je i službeno! Director Ridley Scott Confirms 'Blade Runner' TV Series Currently in the Works https://hypebeast.com/2021/11/blade-runner-tv-series-ridley-scott-director-confirmed?utm_source=Director+Ridley+Scott+Confirms+%27Blade+Runner%27+TV+Series+Currently+in+the+Works