Da, koliko sam čitao Expanse seli na drugu mrežu, tako da su tu ljudi sigurni...što se tiče B99, dosta je velik outpouring ljudi što se tiče otkazivanja i ako je Hulu pametan pokupit će seriju i nastavit s produkcijom... imaju već uspostavljenu fan bazu i mogli bi si dobro podebljat broj pretplatnika.
I mene je baš iznenadila vijest o otkazivanju, ali što više vrijeme prolazi, sigurniji sam da će netko seriju pokupit.
...
Gleda se Curb koji je odličan, Atlanta danas završila :(, i planiram krenut s Barryjem za kojeg čujem samo riječi hvale, a morat ću negdje ugurat i Terror... nakon što sve to završim, mislim da je krajnje vrijeme da odgledam The Wire koji mi već predugo stoji na listi.
Također, morat ću negdje ugurat Westworld za kojeg sam nakon prve sezone rekao da ću gledat kako bude izlazio, a sad su već 3 epizode vani, a ja nisam ni jednu odgledao. Mislim da ću to riješit nakon Curba s kojim ću skoro bit gotov.
I uz to moram pogledat B99 i New Girl, ali to je dosta kratko pa ću pogledat kad izađu sezone do kraja.
Jbt, stvarno ima toga.
Curb-B99-New Girl-Barry-The Terror-Westworld-The Wire to je neki plan za iduće razdoblje.
...
I da, završio s Comedians in Cars Getting Coffee, odličan talk show, pogotovo za gledanje u hodu.
...
E, i da.. Rick & Morty pokupljeni za dodatnih 70 epizoda.