HELL ON WHEELS
Čitao sam još dok je serija izlazila, mislim da je CroZac, a možda i Fico gledao. Vjerujem i drugi, ali za njih dvojicu mi baš mozak govori: oni su. Serija o gradnji američke željeznice nakon rata Sjever - Jug, prati glavnog lika Cullen Bohannon-a koji se osvećuje sjevernjacima za ubojstvo njegove obitelji dok je on bio na bojištu. That is enough. Serija je meni osobno odlična, a zapravo je borba između Central Pacific i Union Pacific firmi kojima je cilj spojiti istok i zapad. Ok, now is really enough.
Likovi
Otpočetka serije su mi svi likovi vrlo dragi OSIM Reverend Cole-a, ooooo kako sam bio sretan kad su njega ubili, skoro pa je bio vatromet kod mene. Gundersen mi je sjajno napisan lik, kakva je to gluma bila, šteta što je tako završilo. Elam mi je tako bio drag lik i stvarno, ALI STVANO su napravili glupost sa njime.
Serija nema nešto wtf momenata, iako iznenadila me smrt Lily Bell, Sean McGinnes mi je bio tako tako, libo me pipi za njega, dok mi je njegov buraz takva karizma. Par stvari tokom serije sam odmah nakon završetka epizode išao potražiti, soundtrack je sve mi se čini odličan, ali moram ga poslušat u cijelosti da bi mogao presuditi.