Trenutno se gleda Dark, mislim da mi je ovo najfriškija Netflix-ova serija koju gledam, inače uvijek pričekam neko vrijeme prije nego pođem no lifeat. Moram priznat da mi je stvarno lijepo legla, obožavam bilo što vezano uz pojam vremena, dimenzija itd. Jeste da je malo mračna (ipak se zove Dark), tupa i bez nekih emocija sreće koje bi navukle malo humora, pošalica, ali to je baš to što mi seriju čini još više zanimljivom i dosljednom samome nazivu. Nakon Stranger Things-a sezone druge, ovo mi odlično dođe na spuštanje emocija i malo ozbiljnije atmosfere SF-a bez odskakanja atmosfere koja se nadvija oko same serije. U pola dana sam odgledao 5 epizoda i doslovno sam se navuko na taj Winden, nuklearnu tvornicu, prošlost-sadašnjost, slučajeve nestajanja, pomno čekajući da se klupko neznanja otpetlja kako epizode odmiču. Moram reći oduvijek želim učit malo njemačkog uz seriju to mi je još lakše, jer mi je očito to jedan od najkorisnijih načina na koji upijam strane jezike tako da i to dolazi kao jedan veliki plus svemu navedenome o seriji. Cilj mi je danas ju i odgledat, ako ništa sutra će biti gotova, ali moram priznat da me Netflix na sve strane iznenađuje kao da to i u prijašnjim serijama nije. :