Malo tražio nešto za razonodu, trenutno naletio na American Vandal i to se gleda. Odlično dođe za bijeg od napetog praćenja serija, pamćenja detalja i teorija. Iako izgleda cheesy, svakako s vremenom poprima neki misterij pa je onda moram ozbiljno pratit, jer svako malo mora se dogodit da naletim na neku solidno zanimljivu seriju od Netflixa.
Baš sam išao napisat nešto o ovoj seriji. Pogledao je jučer i danas, stvarno odličan projekt. Mockumentary na vrhunskoj razini, a ono što je najbolje od svega, serija te na kraju stvarno uvuče u taj svoj svijet i stvarno ti bude do toga da se otkrije tko stoji iza svega. Čak su uspjeli i povezat me s likovima u tih kratkih 8 epizoda i uvukli me totalno u priču.
Također, nevjerojatno mi je koliko je premisa glupa i koliko su daleko išli u određenim sprdnjama... svaka čast ekipi na držanju ozbiljnosti kroz čitavu seriju... neke situaciju su stvarno pišanje.
+ sve to kombiniranje današnjih medija i teško ismijavanje true crime serija, svaka čast ekipi iza serije.
Definitivno jedna od onih serija koje će mnogima proletit ispod radara, a ne zaslužuje tako nešto. Za fanove mockumentaryja obavezno štivo.
..
Odlučio završit i
Bates Motel sad kad je sve vani, na 3. sezoni trenutno. Uz to već se duže vrijeme polako prati
Rick & Morty. Svaka čast kreatorima na tolikoj mašti, često me totalno oduševe određenim konceptima.