Haha no frx, evo u kratkim crtama onda
Doduše biće spoilera, pa ako nisi gledao ne otvaraj.
-Plavuša, ne znam ni kako se zove, em što mi je nevjerovatno antipatična i iritirajuća, prošla je bez ikakvih problema sa ubistvom Wesley-a, koji je btw. jedan od boljih likova u seriji.
Haj što je on stradao, nego što je smrt skroz glupa bila.
-Opet, plavuša, Ben Urlich stradao zbog njene gluposti, i namamljivanja i iskorištavanja stanja njegove supruge da dođe kod Fisk-ove stare.
Samim tim potezom sam odmah znao da je kobna greška.
-Zatim koliko su prikazivali u promo materijalima, mislio sam da će u seriji puno više biti Rosario Dawson, za koju sam molio Boga da je ljubavni interes Matt-a (kad već neko mora biti). Pametna, zna glumiti, nije cvilidreta, i još patch-a Matt-a na svakom ćošku.
Gdje bolje.
Zatim malo mi je glupo to odrađeno, u tijeku jedne epizode zaljubila se u njega, i onda nestala i pojavila se skroz na kraju kratko.
Bullshit. Bolje da nisu to ni spominjali. Ali naravno, mora biti nekakav ljubavni trougao u sezoni 2
To bi bilo to, sitnice, ali da nije uzimala toliko screen time-a ne bih je ni spominjao XD.
Također
smatram da je par cm tempo opao u drugoj polovini serije, iako je sve odlično i dalje, nadao sam se da ću više vidjeti Matt-ovu prošlost, i više bavljenja strukom.
Recimo ona scena u sudnici kad objavi govor pred porotom je odličan. Trebalo je više toga biti.