renda The Bear S3- nakon prve sezone koja je bila fantasticna, ova serija je svakom sezonom sve bolja, maestralna treca sezona, svaka epizoda, svaka scena, svaki dijalog, sve je na Breaking Bad razini kvalitete, cudesno.
renda Outer Range- jedina serija koja se priblizila osjecaju ko da gledam Leftoverse, izuzetna glumacka postava, jebeno dobra i misteriozna prica, supruga i ja skoro bingeali cijelu sezonu. Vrhunska serija.
Miro renda Je odlican pocetak ali kako je prva sezona isla kraju tako mi je bilo sve gore, druga sezona nije rekla nista samo jos sve zakomplicirala. Ali uvik postoji bolja verzija ovoga a zove se Dark Jer ovo definitivno vuce inspiraciju iz Darka ali nemoze u istu recenicu sa Darkom
StarFox_N Miro Ja još uvijek nisam pogledao Dark iako mi ga svi živi preporučuju. Odbija me što je serija navodno "prekompleksna" i da ju je teško pratiti. Je to istina ili?
Zero Nisam pogledao drugu sezonu, ali na drugoj će po svemu sudeći i ostati s obzirom da je nastavak OR otkazan od strane Amazona zbog navodno prevelikog produkcijskog troška.
Miro StarFox_N Posto je sve vani biti ce ti lakse nego nama sto smo cekali sezonu 2 i 3 Dosta toga zaboravis pa dok sve povatas prode vrime. Treca je jako teska i komplicirana ali na kraju se sve rjesi i poslozi bas kako treba Meni u top 5 svih vremena definitivno
Tuhy Daa, prodano mi je čim sam maloprije naletjel na vijest. Samo čim manje gluposti ko u prve 2 epizode ove zadnje sezone, i dobri smo si.
Fenix Preporuka za belgijsku seriju Undercover. Meni vuče na mješavinu Ozarka, Sopranosa i Breaking Bada. Ne baš ta razina, ali od mene nakon 4 ep jaka osmica ili čak devetka, baš za bingeanje
Fenix Fenix Preporuka za belgijsku seriju Undercover. Meni vuče na mješavinu Ozarka, Sopranosa i Breaking Bada. Ne baš ta razina, ali od mene nakon 4 ep jaka osmica ili čak devetka, baš za bingeanje Odgledao i dalje ogromna preporuka, baš lijepo zaokružena radnja u tri sezone. Saznao da je bila veliki hit u zemljama Beneluxa, dobila i spinoff koji je također zasad odličan i vjv je uslijedit još toga