Odgledala se prva sezona Tokyo Vice. Neloša serija, od 4. epizode nadalje vukla me na gledanje. Elgort kao protagonist stvarno predstavlja najmanje zanimljivu figuru u cijelom castu, uz Kena Watanabea kao good guy detektiva čiji lik se ne razvije u nešto posebno. Najveći plusevi u seriji su zanimljiva tematika i solidan tretman iste u okviru krimi-drame koja ne forsira akciju, niti pokušava biti neko artističko dostignuće. Fokus je na odnosima između policije, novinara i yakuza sa podosta dijaloga. Kad se sve uzme u obzir, ovo je fluidna serija kojoj treba malo vremena da vas ulovi, ali se isplatilo odgledati do kraja. E sad, iz nekog razloga očekivao sam da će ovo biti limitirana sezona umjesto tek prvi dio čitave priče pa me malo razočarala zadnja epizoda. Također dolazi i do nekih blago neuvjerljivih preokreta pa mi je to malo srozalo ukupni dojam.
Sve u svemu, nije loše. Može to i bolje, ali viđeno dosad zadovoljava. Ima filmova koji su intrigantnije obradili temu, no to ne znači da serija nema svojih dobrih strana. Vrijedi preporučiti onima koji žele azijski krimić iz američke perspektive.