yakuza_stinger Odvalio s curom skoro cijele 3 sezone Better Call Saul-a. Navukla se. Serija mi je još bolja na drugo gledanje nego na prvo. Još pogotovo kad sam gledao Suitse pa su mi malo razumljiviji pravni termini. Danas navečer nastavljanje.
yakuza_stinger yakuza_stinger Odvalio s curom skoro cijele 3 sezone Better Call Saul-a. Navukla se. Serija mi je još bolja na drugo gledanje nego na prvo. Još pogotovo kad sam gledao Suitse pa su mi malo razumljiviji pravni termini. Danas navečer nastavljanje. sezona nagrižena. Baš sjeda kao budali šamar na drugo gledanje.
yakuza_stinger ThaUrban Nećeš me dobit na drugo gledanje sa takvim komentarima Pogledali sve. Ajmo urbi, ajmooo
escoban Evo po meni jedan bolji trailer koji je fan made, malo poznate muzike i druge boje i vec bolje izgleda
Skellington krpa wow nisam na nijednu naletio do sada, idu na watchlistu ali taj baltimore vibe uff, give me dat!
renda https://www.yahoo.com/now/a-plague-tale-innocence-tv-adaptation-142845742.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9uNGcuY29tLw&guce_referrer_sig=AQAAADEhKD8J41ki-uCb0ttz0asoEQaaxeJKIZ-Q9jWB_3mkAkl4jZpwYkn8O7Y2PTr_nP4PxUe1CkbD_t2qcCl4ENflDJ9A8svu-NrNrYgvd7CP-zDLgnjIBqkc1NPCbU1sy9o1UK2stRO-QdwMsL4X4oP1pSPB5ZKm17W_VRlMQRSK
escoban Jel iko gleda nove vikinge ? Citam da je opet neki woke shit , grnder swapovi , crni vikinzi itd.
Brijac escoban Ne gledam naravno, ali čitao da su navodno umjesto nekog vikinga stavili crnu žensku da ga glumi 🤦 Da udovolje jednima vrijeđaju druge.
StarFox_N Zero Upravo to. Fimmel mi je držao cijelu seriju. Što se Ragnarovih sinova tiče teško da su mogli naći lošije i antipatičnije glumce. Posebno Ivar. Užas. Bjorn mi je bio ok.