Dobro je, Boba Fett se nakon mlakog uvoda popravio prema kraju sezone.
Odgledalo se još:
Murderville (fora koncept, pogotovo kad glumci ne izdrže i počnu se smijat, no nije neki urnebes)
Time (dobra mini zatvorska drametina)
Derry Girls (bio je netko iznad preporučio, fora teen serijica o odrastanju u Sjev. Irskoj)
As We See It (prva sezona, isto fora serijica o cimerima koji muku muče s autizmom)
The Woman in the House Across the Street rom the Girl in the Window (nažalost, uspio sve epizode pogledat, ne želim spoilat, al možda će netko vjerovat na riječ i uštedit si par sati života)
I Know This Much Is True (briljantna drametina, Mark Ruffalo rasturio u dvostrukom ulogom, definitivno preporuka)
Sinner (dobra prva sezona, gledat će se i druga, nekad)
Euphoria (prva sezona, ne znam što bi s tim, gledat dalje ili ne dramicu o klincima i drogicama koja se ponekad nepotrebno razvlači)
Pogledao prve epizode All of Us Are Dead (Koreja (da je bar sjeverna, zombiji, srednja škola, nije me primilo), Reacher (dojam nakon prve epizode - Tomica Cruise, ovako se to radi, uglavnom, neloš dojam, dobit će priliku još barem jednu epizodu), Pam & Tommy (odustao na drugoj epizodi kad Tommy počne pričas s vlastitim penisom), Peacemaker (nije me privuklo nakon prve epizode, ide na čekanje, možda i permanentno).
Prati se izvrsna 1883, sve slabiji Billions, The Righteous Gemstones mi je tak-tak, iako ima svojih trenutaka.