Pogledao Love, Death + Robots.
Svidilo mi se. Jako zanimljive kratke epizode gdje je svaka priča za sebe. Početak mi je bio ono meh, ali kasnije što sam dalje gledao sve mi je bilo bolje. Od nekih epizoda bi se realno mogle napravit cijele serije ili možda film. Preporuka.
Pogledao i čitav ovaj Marvel Universe u kojem je Daredevil pa ćemo redom...
Daredevil S01-S03 - najbolje od ovog universe-a. Svaka sezona je odlična, ali je druga s Punisherom najbolja. Vrijedno gledanja čak i ako nećete druge povezane serije gledati.
The Punisher S01-S02 - druga serija po kvaliteti. Odlične obje sezone i druga mi je čak blago i bolja od prve. Dosta toga me jako podsjećalo na Banshee što je plus.
Jessica Jones S01-S02 - treća po redu po kvaliteti. Prva sezona odlična s dobrim negativcem. Druga sezona mi je bila oke za pogledati, ali realno ni blizu prvoj.
Luke Cage S01 - po meni nije vrijedno gledanja. Može se pogledati, ali bolje gledajte nešto drugo. Drugu sezonu zbog loše prve nisam ni pokušao gledati.
Iron Fist S01 - isto kao i Luke Cage, no ovdje mi je žao što je izvedba tako loša bila jer mi je lik bio super. Drugoj sezoni nisam dao šansu.
The Defenders S01 - Definitivno treba pogledati, ali vas neće oduševiti. Za ovu seriju mi je jako žao što je ispala prosječna jer je imala jako puno potencijala s ovako dobrim likovima. Šteta.
Edit:
https://www.marvel.com/articles/tv-shows/anthony-mackie-and-sebastian-stan-team-up-in-the-falcon-and-the-winter-soldier-disney-plus