renda Tzereen gotov sam, ma nije mi takva ocjena, ali je frajer tolko jeben da je to strasno, serija je jako dobra, ima minuse i nelogicnosti naravno, ali, atmosfera, kinematografija, kostimografija, gluma, akcija, vrh vrh.
Tzereen renda nama je početak zbilja bio vrhunski. Prva sezona, jel. Baš fora ideja i realizacija. I zaplet i negativka, fora je bilo. Malo na Horizon vuklo. Ali isuse Bože, ostale sezone… prvo komično loše, onda baš samo loše. No, da. Momoa je super sjeo. I budžet se baš vidi. Odlična produkcija.
DarkPunisher Pa kak to da nitko ne pise nista o novoj seriji Vince Gilligana? Ja sutra svakak pogledam pilot epizodu, ful se veselim.
Fenix DarkPunisher ja pogledao prve dvije. Koliko ovo nisam očekivao, toliko i jesam. Nešto skroz novo, a opet vrhunski. Jedva čekam nove epizode
moschus Da li je netko gledao Task? Nisam cuo da se previse prica o seriji a nama je odlicna, definitivno preporuka za pogledati! https://www.imdb.com/title/tt28013708/
moschus Cak me ni trailer nije previse impresionirao ali rekoh pogledati cemo kad vec Floydi sviraju u pozadini kad ono serija stvarno iznenadila!
foggy Miro Po ko zna koji put moran spomenuti Slow Horses koja jebeno dobra serija. Hoce se ista konkretno desit u toj seriji? Kad? I zast ovaj plavusko hoda kao da su ga dobro raskolili? Nisam siguran nakon 2 sezone sto mislit, ubitacne su mi te americke spijunske brije ali nekad zna bit ok.
Miro foggy Jucer pogledao sezonu 5 do kraja meni cudo jos je produzeno za 2 sezone. Svaka sezona je za sebe a koliko san citao ovo je po nekim knjigama snimano
foggy Miro Ok je serija za pred spavanje jer nemam ništa bolje trenutno, ali čak i podosta dosadna na momente. Prve 2 sezone su mi mlake, nekad se nešto desi ali generalno mislim da ja imam problem s tim americkim serijama i tematikom koje mi je puna kapa više. maximalni američke? UK/USA, šta ne? Ali radnja je tipično američka, od hijerarhije do espijunaž.
Genesis Tulsa King na skyshowtimeu 🙂 Pogledao prvu sezonu, za nadolazeci produzeni vikend mozda i pogledam cijelu seriju. Nepredaje se nas Rambo, dobro mu stoji uloga.
maximalni foggy Serija je meni upravo zato dobra jer nema veze s tipičnim američkim špijunskim serijama/zapletima. Otpisani likovi koji ne spašavaju svijet nego pokušavaju spasiti sebe. I cinični Gary Oldman. I nakon 5 sezona mi je serija vrhunska, nema zamora materijala, što u današnje vrijeme nije lako postići.
Miro maximalni Gary je brutalan i serija je baš netipicna i nije na isti dir ko druge. Ja gustan u svakoj sezoni i iman dojam da svaka sezona bude jos bolja. A drago mi je da su vec narucene 2 nove sezone. Tija san ispocetka gledati Stranger Things ali neda mi se sican se svega i bas neman volje sad vrime na to potrositi
StarFox_N herc Iako sam na kraju bio razočaran s posljednjih par epizoda drago mi je da serija ide dalje. Ipak mi je to najdraži SF.