fensisuperstar Pogledao sam GRIMM sezonu 6. Koliko je to meni top serija btj. Facijalne animacije pretvaranja su vrh. Ako neko hoće dat šansu kratak opis: Priča prati detektiva koji odjednom vidi ljude koji se pretvaraju u čudovišta (vukodlaci, svinjodlaci, pičkodlaci ugl).i onda sve ode u kurac.
Arcer The Sandman Gledam i ne vjerujem, ne vjerujem i gledam. Ideja serije je odlična, kako je zamišljen svijet tih bogova, glupost ljudi, znani karakteri od prije ali ne mogu vjerovati da je svaki karakter u seriji peder, odustao nakon pete epizode. Šteta.
Miro Po ko zna koji put moran spomenuti Slow Horses koja jebeno dobra serija. Trenutno ide 5 sezona Dajte joj sansu
foggy Miro Po ko zna koji put moran spomenuti Slow Horses koja jebeno dobra serija. Hoce se ista konkretno desit u toj seriji? Kad? I zast ovaj plavusko hoda kao da su ga dobro raskolili? Nisam siguran nakon 2 sezone sto mislit, ubitacne su mi te americke spijunske brije ali nekad zna bit ok.
DarkPunisher Pogledao prvu epizodu IT: Welcome to Derry i kao veliki fan serijala mogu rec da je prva epizoda odlicna! Intro i zavrsnica su ludilo 😃
Tzereen renda ajd, baš me zanima oće ti bit takva ocjena kad nastaviš sa serijom. Početak je intrigantan.
renda Tzereen gotov sam, ma nije mi takva ocjena, ali je frajer tolko jeben da je to strasno, serija je jako dobra, ima minuse i nelogicnosti naravno, ali, atmosfera, kinematografija, kostimografija, gluma, akcija, vrh vrh.
Tzereen renda nama je početak zbilja bio vrhunski. Prva sezona, jel. Baš fora ideja i realizacija. I zaplet i negativka, fora je bilo. Malo na Horizon vuklo. Ali isuse Bože, ostale sezone… prvo komično loše, onda baš samo loše. No, da. Momoa je super sjeo. I budžet se baš vidi. Odlična produkcija.
DarkPunisher Pa kak to da nitko ne pise nista o novoj seriji Vince Gilligana? Ja sutra svakak pogledam pilot epizodu, ful se veselim.
Fenix DarkPunisher ja pogledao prve dvije. Koliko ovo nisam očekivao, toliko i jesam. Nešto skroz novo, a opet vrhunski. Jedva čekam nove epizode